Juhlatilat

Löydä kaikki juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlapaikat

Juhlat tulossa, mutta juhlatila puuttuu?

Venuu on Suomen suosituin tapahtuma- ja juhlatilojen varaussivusto, jonka valikoimaan on kuratoitu kaikki Suomen parhaat juhlapaikat aina Helsingistä Inariin ja Vaasasta Joensuuhun. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät upeat ja uniikit juhlatilat, huvilat, juhlasalit, kartanot, baarit, kattoterassit, kabinetit, merenrantahuvilat ja villat.

Upean juhlatilan vuokraaminen on toimiva tapa nostaa esimerkiksi synttärit, pikkujoulut, polttarit, kesäjuhlat, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset tai häät uudelle tasolle. Laadukkaat puitteet tekevät juhlien järjestämisestä helpompaa ja upea miljöö näkyy varmasti juhlatunnelmassa.

Venuusta löydät yksityisjuhlien lisäksi myös yrityskäyttöön sopivat juhlatilat, juhlahuoneistot ja edustustilat. Saunalliset juhlatilat, tyylikkäät lounget, linnat, hotellit, ravintolat, teatterit ja galleriat sopivat usein erinomaisesti esimerkiksi asiakastilaisuuden, henkilöstöjuhlan, karonkan tai tyky-päivän järjestämiseen.

Juhlapaikkaa valitessa kannattaa huomioida ainakin viisi asiaa:
1. Sijainti
2. Kapasiteetti
3. Hinta
4. Varustelu
5. Tarjoilut

Venuussa voit helposti rajata hakua esimerkiksi paikkakunnan tai kaupunginosan perusteella. Jos sopivaa tilaa ei tunnu löytyvän ensisijaiselta sijainnilta, kannattaa kurkata myös lähialueiden tarjontaa – täydellinen tila omia juhlia varten saattaa löytyä myös hieman kauempaa.

Hakua kannattaa rajata myös juhlien vieraslistan perusteella. Jos vieraita on tulossa esimerkiksi 100, ei aikaa kannata tuhlata selaamalla 10, 20 tai 50 hengen juhlatiloja. Liian isojakaan juhlapaikkoja ei kuitenkaan välttämättä kannata priorisoida: esimerkiksi 50 tai 100 hengen juhlat 200 tai 500 hengen juhlatilassa tulevat varmasti tuntumaan liiankin väljiltä – ja lisäksi maksat ekstraa käyttämättä jäävistä neliöistä.

Millaisessa hintaluokassa juhlatilan tulisi olla? 200-500€? 600-1500€? 2000-5000€? Venuusta löydät huippulaadukkaita juhlapaikkoja budjetista riippumatta. Voit järjestää sijainniltaan ja kapasiteetiltaan juhliisi sopivat vuokratilat esimerkiksi hinnan perusteella halvimmasta kalleimpaan tai päinvastoin.

Oli tiedossa sitten esimerkiksi rapujuhlat, rippijuhlat, häät tai illanvietto, juhlatilalta kaivataan usein erityisiä varusteluja tai ominaisuuksia. Yleisiä toiveita ovat muun muassa esteetön tila, yöpymismahdollisuus, hyvä äänentoisto, sauna, palju, videotykki, catering tilalta, mikrofoni, anniskelulupa ja omat tarjoilut. Venuun valikoima kattaa näillä ja monilla muilla ominaisuuksilla varustellut kattohuoneistot, vip-tilat, loft-tilat, klubit, yökerhot, maatilat, elokuvateatterit ja muut juhlatilat.

Suomen parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot ovat kätesi ulottuvilla helpommin kuin koskaan aiemmin. Venuussa näet hyvien tilakuvien lisäksi myös muiden käyttäjien kokemuksia ja arvosteluita, läpinäkyvät hintatiedot ja usein myös varauskalenterin. Sopivan tilan löydyttyä voit sivuston kautta lähettää varauspyynnön tai kyselyn suoraan tilan tarjoajalle. Tilavuokran voit maksaa suoraan kohteen tarjoajalle joko varauksen yhteydessä tai tilaisuuden jälkeen laskulla.

Venuun käyttö on täysin ilmaista – et maksa mitään lisämaksuja. Löydä ja varaa siis tarpeisiisi sopiva juhlatila Venuusta!

PS. Jos kaipaat juhliin hieman ekstraa, kurkkaa myös Venuusta löytyvät juhlatarvikkeet (muun muassa popcornkone, hattarakone, kuvausseinä, pomppulinna…) ja esiintyjät ja puhujat (muun muassa juontajat, koomikot, bilebändit, trubaduurit, DJ:t, pianistit…).

Meihin luottavat