Pikkujoulut

Löydä kaikki parhaat vuokrattavat pikkujoulutilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Pikkujoulut – löydä parhaat juhlatilat

Musiikkitalo / Ravintola

HELSINKI Tyylikkäät pikkujoulut? Musiikkitalon Ravintola tarjoaa näyttävien tilojen lisäksi monipuoliset puitteet pikkujouluihin ja muihinkin yritysjuhliin! Erinomaisen tekniikan ansiosta niin jalkaa nostattavat biisit kuin koskettavat puheetkin onnistuvat vaivatta.

Kilta-sali / Juhlasali

HELSINKI Kampissa sijaitsevassa juhlatilassa järjestyy isot pikkujoulut! Kuvankaunis tila huokuu suomalaista arkkitehtuuria ja funktionalistista tyylikkyyttä. Kirsikkana kakun päällä: ammattitaitoinen henkilökunta ja moderni varustelutaso.

G Livelab

HELSINKI Erittäin tyylikäs ja maan johtavalla esitystekniikalla varustettu moderni ja mieleenpainuva juhlatila Helsingin keskustassa. Tila muuntautuu vaivattomasti erilaisten tarpeiden ja visioiden mukaan – täydelliset pikkujoulut odottavat!

Tilausravintola Piazza

TURKU Tunnelmallinen juhla- ja tapahtumatila soveltuu erinomaisesti pikkujoulujen viettoon. Upeassa ravintolassa järjestyy rennot pikkujoulut – olipa kyseessä istuva illallinen tai cocktail-tilaisuus, täällä onnistuu molemmat!

Tårget

TURKU Tårgetissa järjestät pikkujoulut pienemmälle tai suuremmalle seurueelle. Tilaisuuden kruunaa tunnelmallinen miljöö historiallisin jäljin sekä erinomainen ruoka ja monipuolinen viinilista.

Teatterimuseo

HELSINKI Erilaisen taianomaiset pikkujoulut juhlitaan Teatterimuseossa näyttävien lavasteiden keskellä! Maagiset ja rennot teatterijuhlat sopivat kaikenkokoisille ryhmille.

Storyville

HELSINKI Entä miltä kuulostaisi svengaavat pikkujoulut? Viihtyisä ja tunnelmallinen jazzklubi Storyville sopii mainiosti juuri niille. Upeassa klubissa on mahdollisuus myös livemusiikkiin!

Mestaritalli / Taivallahti-sali

HELSINKI Mestarilliset pikkujoulut järjestyy Töölön legendaarisessa Mestaritallissa! Tunnelmallinen tila vetää puoleensa avaruudellaan ja monipuolisuudellaan.

Tampere-talo / Majakka

TAMPERE Pikkujoulut upeilla näköaloilla? Upeasta tilausravintolasta avautuu huikea näköala viereiseen Sorstapuistoon. Tunnelmallinen juhla- ja tapahtumatila ikimuistoiseen iltaan!

Klubi 57

TAMPERE Näyttävä tila, jossa järjestät firman pikkujoulut tyylillä. Paikan päällä on näyttävä baaritiski, mutta mikä parasta – omat tarjoilut ovat sallittuja.

Bravo Plaza

TAMPERE Ylellinen tila, jossa onnistuu jopa parhaillaan 180 tontun pikkujoulut! Kauniissa tilassa järjestyy monenlaiset pikkujoulut.

Pörssitalo / Restaurant Pörssi

HELSINKI Juhlavat, Art Deco-henkiset pikkujoulut järjestyykin sitten täällä! Pörssitalon todellinen helmi sävähdyttää tyylikkyydellään.

Vietä säkenöivät pikkujoulut! Olipa kyseessä kaveriporukan tai firman pikkujoulut, Venuu.fi:stä löydät parhaat juhlatilat sekä ideat, aktiviteetit ja cateringin pikkujouluihin. Fantastiset juhlatilat, jossa vietät niin suuret kuin pienetkin pikkujoulut! Venuusta löydät myös tiloja, jotka sallivat omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa maksutta täydellinen tila pikkujouluihin Venuu.fi:stä!

Pikkujoulut voi nostaa uudelle tasolle tuomalla peliin hieman ekstraa! Venuun valikoimasta löydät juhliin myös suositut muusikot, bilebändit, trubaduurit, stand up -koomikot ja muut esiintyjät. Lisäksi valikoima sisältää laadukkaat juhlatarvikkeet – mm. hattarakone, popcorn-kone, kaiuttimet, kuvausseinä ja ilmapallot. Aktiviteetteja kaipaaville löytyy myös paljon elämyksiä kuten drinkkikoulut, cocktail-koulut, kokkikoulut yksityinen elokuvasali, sushi-kurssi, megazone, trampoliinipuisto, olut-tasting, maalaus-workshop, viini-tasting ja kiipeily.

Venuun käyttö on täysin ilmaista – maksat siis vuokrauspäätöksen tehtyäsi ainoastaan tilan vuokraajalle. Palvelusta löydät helposti läpinäkyvät hintatiedot, tilojen esittelykuvat ja muiden käyttäjien kirjoittamia arvosteluita ja kokemuksia.

Meihin luottavat