Catering ja pitopalvelu pikkujouluihin

Löydä kaikki parhaat pitopalvelut ja cateringit pikkujouluihin helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä parhaat pitopalvelut pikkujouluihin

Rulla Catering

Ihanat vietnamilaiset rullat ovat herkullisia pikku paketteja pikkujoulusyötäviksi! Freesit raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa, makuja on loputtomiin ja erikoisruokavaliot on helppo mukauttaa menuun.

Katso hinnat ja lisätiedot

Catering Partners

Täyden palvelun catering ottaa pikkujoulutarjoilut sydämen asiakseen. Menut suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukaan ja toteutus on aina taatusti priimaa.

Katso hinnat ja lisätiedot

Story Catering

Elämää suurempaa comfort foodia suoraan pikkujouluissasi tarjoiltuna. Story Cateringin laadukkaat menut ja ihanat maut eivät jätä kylmäksi.

Katso hinnat ja lisätiedot

Sunborn Catering / Helsinki

Vähän fiinimpään pikkujouluiluun sopivat tarjoilut loihtii Sunborn Catering. Laadukkaista raaka-aineista tehdyt erinomaiset tarjoilut ovat pikkujouluruokien aatelia.

Katso hinnat ja lisätiedot

Pure Dining

Modernia, pohjoismaalaista ruokaa pikkujouluihin täydellisesti tuunattuna. Sesongin raaka-aineista syntyy maukkaita sekä visuaalisesti näyttäviä annoksia.

Katso hinnat ja lisätiedot

Robert's Coffee

Jos käytät pikkujoulubudjetin mieluummin baarin puolelle kuin ruokaan, Robert's Coffeen kahviloista tutut salaatit ja lämpimäiset ovat täydellinen valinta hinta-laatusuhteeltaan.

Katso hinnat ja lisätiedot

Yes Yes Yes Catering

Stadin herkullisimman vegeravintolan lohturuoka täyttää tiukatkin laatuvaatimukset. Risottoa, tahnoja, sormisyötäviä, mitä vain pikkujouluiltasi toivotkin, Yes Yes Yes Catering hoitaa sen elämää suuremmin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Hello Events

Toiveidesi mukaan räätälöitävä uniikki kokemus sisältää sekä kotimaisia että kansainvälisiä, herkullisia makuja. Täältä saat vaikka istuvan illallisen pikkujouluillan kruunuksi.

Katso hinnat ja lisätiedot
Löydä paras catering ja pitopalvelu pikkujouluihin, häihin, juhliin tai muuhun tilaisuuteen! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut ja cateringit, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, syntymäpäiväjuhliin, muistotilaisuuksiin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, lakkiaisiin, yritysjuhliin, kokoukseen, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Katso helposti menuehdotukset ja hinnat ja pyydä tarjous nopeasti. Tutustu laadukkaisiin cateringeihin ja pitopalveluihin, ja lähetä tarjouspyyntö helposti Venuu.fi:ssä!