Juhlatilat Lappeenranta

Löydä kaikki Lappeenrannan juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Lappeenrannan parhaat juhlapaikat

Kielo Lappeenranta / Saunatila Roiha

Viihtyisä pienen porukan saunatila Technopoliksen Skinnarilan kampuksella. Tilassa on tyylikäs moderni sisustus. Itse sauna on tämän tilan vetonaula – löylyt upeassa kaarenmuotoisessa saunassa on kokemus itsessään!

Vapaudenaukio / Ravintola Vapari

Vapaudenaukion suurin juhlatila Ravintola Vapari tarjoaa raikkaat puitteet juhlille. Tilaan tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista ja sisustus on pirteä. Loistava valinta sekä yritystilaisuudelle että yksityisille juhlille!

Teerenpeli Lappeenranta / Yläkerta

Kippis! Lappeenrannan tunnelmallisin olutravintola on kotoisa tukikohta myös yksityisjuhliin. Ruoan ja juomat hankit kätevästi suoraan ravintolan kautta. Ravintolan yläkerrasta löytyy myös valkokangas ja tykki, joten ohjelmankin järjestäminen on helppoa!

Valta Nightclub / Lounge

Vietä iltaa juhlien, biljardia pelaten ja nauttia rennosta yhdessäolosta. Lounden voi varata itsekseen tai yhdistää sen saunatilan kanssa monipuolisempaa juhlaa varten. Tänne saa myös talon DJ soittamaan!

M/S Camilla

Suuntaa nokka Saimaalle, ja hyppää Suomen suurimman sisävesilaivan kyytiin. Laivan sisätiloissa mahtuu viettämään juhlaillallista tyylillä. Tilausristeilyn reittiin saa myös esittää juhlien järjestämisen yhteydessä toiveita!

Salpalinjan Hovi

Vanhan kyläkoulun entisöidyissä tiloissa vietät persoonalliset juhlat! Kauniiseen pihaan voidaan pystyttää teltta idyllisiä puutarhajuhlia varten. Tila toimii nykypäivänä hotellina, joten myös majoitus ja saunominen onnistuu.

Juhlatilat Lappeenranta - täältä löytyy!

Vietä juhlasi Lappeenrannassa upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhlista valmistujaisiin.

Lappeenrannasta löytyy upeita juhlapaikkoja niin keskustasta, Saimaan rannalta kuin alueilta kuten Skinnarila, Rutola, Rakuunamäki, Linnoitus ja Taikinamäki. Alueen juhlatilojen yleinen hintahaarukka on noin 250-800€, mutta tarkka vuokrahinta riippuu mm. juhlapaikan suosiosta, koosta, varustelusta ja ajankohdasta. Esimerkiksi Lappeenrannan top 10 juhlatiloista kannattaa varautua maksamaan enemmän.

Millainen juhlatila sopisi juhliisi parhaiten? Saunatila, baari, mökki, ravintola tai biletila? Vai ehkäpä villa, kabinetti, huvila, paviljonki, yökerho tai hotellin juhlasali? Sopiva juhlatila riippuu sekä juhlien luonteesta että vieraslistan pituudesta. Esimerkiksi saunatila ja mökki sopivat hyvin rentoihin ja pieniin juhliin (esim. 10-30 henkeä), villa ja ravintola taas keskisuuriin juhliin (esim. 50 henkeä). Yli 100 hengen juhlia varten katse kannattaa kääntää esimerkiksi isompien kartanoiden, juhlasalien ja tapahtumatilojen suuntaan.

Sopivaa juhlatilaa etsiessä kannattaa jo miettiä juhlatarjoilujen järjestämistä. Järjestääkö omat ruoat ja juomat, vai olisiko catering juhlatilan kautta paras ratkaisu? Omat ruoat ja juomat tuovat joustavuutta tarjoilujen järjestämiseen. Pitopalvelu on helppo ja laadukas ratkaisu – ja usein myös yllättävänkin kustannustehokas. Yhtä oikeaa vastausta tarjoilujen hoitamiseen ei ole, joten kannattaa miettiä, mikä toimisi omissa juhlissa parhaiten.

Tarjoilujen ohella kannattaa myös miettiä, millaiset juhlatilan varustelut sopisivat omiin juhliin parhaiten. Onko toiveissa laulaa karaokea ja jorata tanssilattialla aamuun saakka? Saunoa ja lillua paljussa rennolla meiningillä? Tai ehkä viihtyä ulkosalla pihapelejä pelaten ja terassilla istuen? Tilojen lisätiedoista näet suoraan, mitä varusteluja tilaan kuuluu. Voit myös helposti rajata hakua toivomiesi ominaisuuksien (esim. esteetön tila, yöpymismahdollisuus, A-oikeudet) mukaan.

Venuussa kaikki mitä tarvitset sopivan juhlatilan löytämiseen ja vuokrauspäätöksen tekemiseen on muutaman klikkauksen päässä. Sivustolta löydät mm. tilojen aiempien vuokraajien arvosteluja ja kokemuksia, sekä tilojen kuvat, hintatiedot ja varauskalenterit. Tämän lisäksi saat palvelun kautta helposti suoran yhteyden tilojen tarjoajiin ilman välikäsiä.

Lappeenrannan parhaat juhlatilat yksityis- ja yrityskäyttöön löytyvät Venuusta!

Meihin luottavat