Juhlatilat Lappeenranta

Löydä kaikki Lappeenrannan juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5400+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Lappeenrannan parhaat juhlapaikat

Kielo Skinnarila / Saunatila Roiha

Viihtyisä pienen porukan saunatila Technopoliksen Skinnarilan kampuksella. Tilassa on tyylikäs moderni sisustus. Itse sauna on tämän tilan vetonaula – löylyt upeassa kaarenmuotoisessa saunassa on kokemus itsessään!

Giggling Marlin

Aivan Lappeenrannan keskustassa sijaitsevassa Gigging Marlinissa järjestät erilaisia juhlia aina yli 600 vieraan spektaakkeleihin saakka! Modernin tilan sisustukseen on käytetty tyylikkäitä luonnonmateriaaleja. Yhdessä kokeneen henkilökunnan kanssa juhlajärjestelyt onnistuvat kätevästi.

Vapaudenaukio / Ravintola Vapari

Vapaudenaukion suurin juhlatila Ravintola Vapari tarjoaa raikkaat puitteet juhlille. Tilaan tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista ja sisustus on pirteä. Loistava valinta sekä yritystilaisuudelle että yksityisille juhlille!

Teerenpeli Lappeenranta / Yläkerta

Kippis! Lappeenrannan tunnelmallisin olutravintola on kotoisa tukikohta myös yksityisjuhliin. Ruoan ja juomat hankit kätevästi suoraan ravintolan kautta. Ravintolan yläkerrasta löytyy myös valkokangas ja tykki, joten ohjelmankin järjestäminen on helppoa!

Rakuunamäen Juhlatila

Upealla Rakuunamäellä vanhojen punatiilisten kasarmirakennusten kupeessa juhlit avarassa juhlasalissa entisaikojen charmikkaassa miljöössä. Tila muuntuu moneen, ja on helppo koristella omaan teemaan sopivaksi! Rakuunanmäen juhlatila sopii niin isommille kuin pienemmillekin kokoonpanoille.

M/S Camilla

Suuntaa nokka Saimaalle, ja hyppää Suomen suurimman sisävesilaivan kyytiin. Laivan sisätiloissa mahtuu viettämään juhlaillallista tyylillä. Tilausristeilyn reittiin saa myös esittää juhlien järjestämisen yhteydessä toiveita!

Salpalinjan Hovi

Vanhan kyläkoulun entisöidyissä tiloissa vietät persoonalliset juhlat! Kauniiseen pihaan voidaan pystyttää teltta idyllisiä puutarhajuhlia varten. Tila toimii nykypäivänä hotellina, joten myös majoitus ja saunominen onnistuu.

Wallis' Lappeenranta

Karaokebaari Wallis' on täydellinen valinta rentoihin juhliin. Juomat saat suoraan tilan baarista, ja juhlaväki pääsee testaamaan laulutaitojaan Singa-karaokeohjelmistolla. Loistava sijainti aivan Lappeenrannan keskustassa!

Vietä juhlasi Lappeenrannassa upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen juhlatilatarjontaan ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:ssä!

Vi använder Venuu