Catering ja pitopalvelu pikkujouluihin

Löydä kaikki parhaat pitopalvelut ja cateringit pikkujouluihin helposti Venuu.fi:stä

  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä parhaat pitopalvelut pikkujouluihin

Rulla Catering

Ihanat vietnamilaiset rullat ovat herkullisia pikku paketteja pikkujoulusyötäviksi! Freesit raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa, makuja on loputtomiin ja erikoisruokavaliot on helppo mukauttaa menuun.

View prices and more information

Catering Partners

Täyden palvelun catering ottaa pikkujoulutarjoilut sydämen asiakseen. Menut suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukaan ja toteutus on aina taatusti priimaa.

View prices and more information

Story Catering

Elämää suurempaa comfort foodia suoraan pikkujouluissasi tarjoiltuna. Story Cateringin laadukkaat menut ja ihanat maut eivät jätä kylmäksi.

View prices and more information

Sunborn Catering / Helsinki

Vähän fiinimpään pikkujouluiluun sopivat tarjoilut loihtii Sunborn Catering. Laadukkaista raaka-aineista tehdyt erinomaiset tarjoilut ovat pikkujouluruokien aatelia.

View prices and more information

Pure Dining

Modernia, pohjoismaalaista ruokaa pikkujouluihin täydellisesti tuunattuna. Sesongin raaka-aineista syntyy maukkaita sekä visuaalisesti näyttäviä annoksia.

View prices and more information

Robert's Coffee

Jos käytät pikkujoulubudjetin mieluummin baarin puolelle kuin ruokaan, Robert's Coffeen kahviloista tutut salaatit ja lämpimäiset ovat täydellinen valinta hinta-laatusuhteeltaan.

View prices and more information

Yes Yes Yes Catering

Stadin herkullisimman vegeravintolan lohturuoka täyttää tiukatkin laatuvaatimukset. Risottoa, tahnoja, sormisyötäviä, mitä vain pikkujouluiltasi toivotkin, Yes Yes Yes Catering hoitaa sen elämää suuremmin.

View prices and more information

Hello Events

Toiveidesi mukaan räätälöitävä uniikki kokemus sisältää sekä kotimaisia että kansainvälisiä, herkullisia makuja. Täältä saat vaikka istuvan illallisen pikkujouluillan kruunuksi.

View prices and more information
Löydä paras catering ja pitopalvelu pikkujouluihin, häihin, juhliin tai muuhun tilaisuuteen! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut ja cateringit, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, syntymäpäiväjuhliin, muistotilaisuuksiin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, lakkiaisiin, yritysjuhliin, kokoukseen, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Katso helposti menuehdotukset ja hinnat ja pyydä tarjous nopeasti. Tutustu laadukkaisiin cateringeihin ja pitopalveluihin, ja lähetä tarjouspyyntö helposti Venuu.fi:ssä!