Lisää yksityistilaisuuksia ja yrityskauppaa?

Lisää tilasi, elämyksesi tai aktiviteettisi Suomen suurimpaan tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivustoon. Venuu.fi:ssä vierailee yli 100 000 potentiaalista asiakasta / kk ja välitämme kauppaa yli 1 000 000 euron edestä kuukaudessa.

Ei kuukausi- tai vuosimaksuja eikä sitoutumisaikaa – yhteistyö perustuu rehdisti tulospohjaisuuteen. Ainoa kiinteä veloitus on pieni aloitusmaksu, joka kattaa kaiken avustuksemme kohteesi esittelyn rakentamisessa.

Rekisteröidy palveluun tai ota meihin yhteyttä niin kerromme yhteistyömallistamme lisää!

Rekisteröidy ja lisää kohteesi Venuu.fi:hin

Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä pian!

Tavoita tuhansia asiakkaita

Venuu.fi:n kautta tavoitat yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäjät kustannustehokkaasti. Lisäämällä hyvät kuvat vakuutat asiakkaat, jotka eivät entuudestaan tunne tilaasi tai palveluasi. Venuu on ennen kaikkea kanava uusasiakashankintaan.

Löydy Googlesta

Venuu on #1 Googlessa lähes kaikilla tärkeimmillä hakusanoilla (esim. "Kokoustilat" tai "Juhlatilat Helsinki"). Lisäksi teemme laajoja, yritysasiakkaille kohdistettuja sähköpostikampanjoita. Venuu on tuhansien yritysten luotettu työkalu.

Helppoa ja kannattavaa

Kohteen lisääminen Venuu.fi:hin on helppoa ja nopeaa. Yhteistyömallimme on tulospohjainen ja riskitön – voit siis aina olla varma että Venuu.fi:ssä näkyminen on kannattavaa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää!

Venuu luomassa menestystä
 • 1.10.2013

  Palvelu avattu

 • 3000+

  Kohdetta palvelussa

 • 100 000+

  Kuukausikävijää

 • 5000+

  Asiakasta kuukaudessa

 • Paras

  Meininki

Janne

Olen Janne, hienoa nähdä sinut täällä! Tarjoat siis upeaa tilaa, elämystä tai aktiviteettia ja olet sitä mieltä, että kaikkien pitäisi saada tietää siitä? Rekisteröidy yllä tai ota yhteyttä niin autan sinut tästä eteenpäin!

Ota yhteyttä minuun
Kan vi hjälpa till?

Skicka feedback!

Vill du ha hjälp med att använda tjänsten? Har du utvecklingsförslag åt teamet bakom Venuu? Vet du en lokal som saknas från tjänsten? Ta kontakt med oss!

Namnet kan inte vara tomt.
Felaktig e-postaddress
Meddelandet kan inte vara tomt.
×