Tervetuloa tilasi uuteen kotiin

Lisää tilasi Suomen suosituimpaan juhla-, sauna- ja kokoustilojen markkinapaikkaan. Välitämme tapahtumia yli 1.000.000 € arvosta joka kuukausi.

Ei kuukausi- tai vuosimaksuja eikä sitoutumisaikaa

Luo oma tilasivusi

Tilasivun luominen ei sido sinua mihinkään ja kestää vain muutamia minuutteja!

Tavoita asiakkaita

Venuun kautta tavoitat yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäjät kustannustehokkaasti. Lisäämällä hyvät kuvat vakuutat myös asiakkaat, jotka eivät entuudestaan tunne tilaasi.

Löydy verkosta

Markkinointi verkossa on oma taiteenlajinsa, mutta onneksi me olemme kyseiseen taiteenhaaran ammattilaisia. Erilaiset kampanjat, hakukoneoptimointi ja jatkuva näkyminen mediassa takaavat, että saat enemmän näkyvyyttä tilallesi.

Helppoa ja kannattavaa

Tilan lisääminen Venuu-palveluun on helppoa, ja meidän kautta tulleista kaupoista perimme vain pienen onnistumispalkkion. Voit siis aina olla varma että Venuussa näkyminen on kannattavaa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää!

Venuu luomassa menestystä
 • 1.10.2013

  Palvelu avattu

 • 1800+

  Tilaa palvelussa

 • 8000+

  Viikkokävijää

 • 350+

  Kyselyä viikottain

 • Paras

  Meininki

Janne

Olen Janne, upeaa nähdä sinut täällä! Omistat siis hienon tilan ja olet sitä mieltä, että kaikkien pitäisi saada tietää siitä? Rekisteröidy yllä tai ota yhteyttä niin minä autan sinut tästä eteenpäin!

Ota yhteyttä minuun

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006

Can we help?

Event industry's top tips

Send feedback!

Need help with using the search service? Or any ideas on how to improve it? You know a venue that is missing from the service? Send us a message!

The name can not be empty.
Incorrect email address
The message can not be empty.
×