Lisää yksityistilaisuuksia ja yrityskauppaa?

Venuu.fi on Suomen suurin juhla-, kokous ja tapahtumatiloja välittävä palvelu, jonka kautta varataan tilat yli 10 000 tilaisuuteen vuodessa. Sivustollamme vierailee yli 150 000 potentiaalista asiakasta / kk ja välitämme kauppaa yli 1 000 000 euron edestä samassa ajassa.

Uusien asiakkaiden hankkiminen Venuun kautta on simppeliä: et maksa katteettomista lupauksista tai satunnaisesta luettelopaikasta vaan toteutuneista kaupoista. Ei siis kuukausi- tai vuosimaksuja eikä myöskään sitoutumisaikaa, vaan rehdisti tasapuolinen, tulospohjainen malli.

Ainoa kiinteä veloitus on pieni aloitusmaksu, jolla tuot mukaan niin monta kohdetta ja tilaa kuin haluat nyt ja tulevaisuudessa. Teemme profiilit puolestasi, avustamme helppokäyttöisen palvelun käyttöönotossa ja olemme tukenasi jatkossakin. Ja mikä tärkeintä, päätät jatkossakin itse, millaisia asiakkaita otat ja mihin ajankohtiin.

Rekisteröidy palveluun tai ota meihin yhteyttä niin kerromme yhteistyömallistamme lisää!

Rekisteröidy ja lisää kohteesi Venuu.fi:hin

Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä pian!

HUOM! Etkö omista tilaa, mutta haluaisit muut tapahtumapalvelusi osaksi Venuuta? Lukaise lisää ( Catering | Musiikki | Puhujat ja viihde | Kuvaajat | Tapahtumatarvikkeet | Tapahtumatekniikka | Tapahtumatuotanto ) tai ota yhteyttä myyntiin, niin kerromme sinulle lisää!

Ole siellä, missä asiakkaasikin ovat

Venuu.fi on uusasiakashankintakanava, jonka kautta parannat tunnettuuttasi ja saat kysyntää hiljaisiin ajankohtiin riskittömästi ja kustannustehokkaasti. Meitä käyttää yli 150 000 potentiaalista yksityis- ja yritystilaisuuden järjestäjää kuukaudessa ja olemme jo nyt yli 11 000 suomalaisen yrityksen luottama työkalu.

Näy digitaalisissa kanavissa

Venuu panostaa siihen, että olet löydettävissä aina silloin, kun asiakas tiloja tarvitsee. Olemme #1 Googlessa lähes kaikilla yleisimmillä juhla- ja kokousteemaisilla hakusanoilla (”Juhlatilat Helsinki”, ”Kokoustilat Tampere” jne.), minkä lisäksi teemme aktiivista, suunnattua markkinointia tilojemme puolesta isolle joukolle tunnistettuja tapahtumapäättäjiä.

Älä maksa turhasta

Et maksa meille luettelopaikasta vaan toteutuneista kaupoista. Yhteistyömallimme on tulospohjainen ja riskitön – emme siis tuo kuluja vaan ainoastaan uutta kauppaa ja liikevaihtoa ajankohtiin, jotka olisivat muuten tyhjillään. Hiomme profiilit puolestasi huippukuntoon eikä myöskään siitä koidu lisäkuluja.

Venuu luomassa menestystä
 • #1

  Googlessa

 • 4400+

  Kohdetta palvelussa

 • 150 000+

  Kuukausikävijää

 • 10 000+

  Toteutunutta tilavarausta vuodessa

 • 1M €

  Edestä kauppaa kuukaudessa

Olen Janne ja vastaan uusista kumppanuuksista! Tarjoat siis upeaa tilaa ja olet sitä mieltä, että kaikkien pitäisi saada tietää siitä? Rekisteröidy yllä tai ota yhteyttä niin autan sinut tästä eteenpäin!

Ota yhteyttä minuun

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006