Lisää yksityistilaisuuksia ja yrityskauppaa?

Lisää tilasi, elämyksesi tai aktiviteettisi Suomen suurimpaan tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivustoon. Venuu.fi:ssä vierailee yli 150 000 potentiaalista asiakasta / kk ja välitämme kauppaa yli 1 000 000 euron edestä samassa ajassa.

Uusien asiakkaiden hankkiminen Venuun kautta on simppeliä: ei kuukausi- tai vuosimaksuja eikä sitoutumisaikaa, vaan rehdisti tulospohjainen malli. Ainoa kiinteä veloitus on pieni aloitusmaksu, joka kattaa kaiken avustuksemme kohteesi esittelyn rakentamisessa. Päätätte itse, millaisia asiakkaita ja mihin ajankohtiin otatte.

Rekisteröidy palveluun tai ota meihin yhteyttä niin kerromme yhteistyömallistamme lisää!

Rekisteröidy ja lisää kohteesi Venuu.fi:hin

Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä pian!

HUOM! Oletko catering-toimija ja kiinnostunut lisäämään palvelusi Venuuseen? Katso lisätietoja tai ota yhteyttä myyntiin, niin kerromme sinulle lisää!

Tavoita kymmeniä tuhansia asiakkaita

Venuu.fi:n kautta tavoitat yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäjät kustannustehokkaasti. Venuu on ennen kaikkea uusasiakashankintakanava, jonka avulla löydät sellaisia asiakkaita, jotka eivät teitä tunne entuudestaan. Lisäksi hiljaisiin ajankohtiin on helppo hankkia uutta kysyntää.

Löydy Googlesta

Venuu on #1 Googlessa lähes kaikilla tärkeimmillä hakusanoilla (esim. "Kokoustilat" tai "Juhlatilat Helsinki"). Lisäksi teemme monipuolista sisältöä blogiin ja sosiaalisen median kanaviin. Venuu on yli 11 000 suomalaisen yrityksen luottama työkalu.

Helppoa ja kannattavaa

Kohteen lisääminen Venuu.fi:hin on helppoa ja nopeaa. Yhteistyömallimme on tulospohjainen ja riskitön – emme tuo siis kuluja vaan ainoastaan uutta kauppaa ja liikevaihtoa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää!

Venuu luomassa menestystä
 • #1

  Googlessa

 • 4200+

  Kohdetta palvelussa

 • 150 000+

  Kuukausikävijää

 • 35 000+

  Uniikkia asiakasta

 • 1M €

  Kauppaa kuukaudessa

Olen Janne, hienoa nähdä sinut täällä! Tarjoat siis upeaa tilaa, elämystä tai aktiviteettia ja olet sitä mieltä, että kaikkien pitäisi saada tietää siitä? Rekisteröidy yllä tai ota yhteyttä niin autan sinut tästä eteenpäin!

Ota yhteyttä minuun

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006