Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Puhujat ja viihde

Löydä puhuja tai viihde-esiintyjä tapahtumaan Venuusta. Rajaa hakuasi ja varaa sopiva puhuja, juontaja, stand up -koomikko, taikuri tai muu esiintyjä.

Näytetään 1 - 30 / 94 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Varaa puhujat ja paras viihde juhliin tai tapahtumaan helposti Venuusta

Mistä hyvä puhuja tai muu esiintyjä yksityistilaisuuteen tai yritystapahtumaan? Venuusta löydät Suomen parhaat puhujat: karismaattiset ja viihdyttävät esiintyjät pääkaupunkiseudulta, Helsingistä, Tampereelta, Oulusta ja Turusta. Moni esiintyjä tekee yksityiskeikkoja myös alueilla kuten Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Vantaa, Espoo, Rovaniemi, Jyväskylä ja Kuopio. Venuun laajasta valikoimasta löytyy puhujat, juontajat, stand up -koomikot, taikurit, burleskitaiteilijat, tanssijat, drag-artistit ja muut viihde-esiintyjät.

Mitä maksaa esiintyjän varaaminen synttäreille, häihin, kesäjuhliin, pikkujouluihin tai muihin juhliin? Mistä edullinen stand up -koomikko, taikuri, tanssiryhmä tai muu viihdyttäjä tapahtumaan? Suomen suurimmasta tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivustosta löytyy kaiken kokoisiin tilaisuuksiin sopiva viihdetaiteilija, jonka hinta ei päätä huimaa.

Rajaa hakua esiintyjäkategorian ja maantieteellisen alueen suhteen, selaa profiileja, lähetä yhteydenottoja ja buukkaa esiintyjä, joka luo osallistujille viihdyttäviä kokemuksia!