Speakersforum

Suomen johtava puhujatoimisto Speakersforum, tarjoaa vaikuttavia puhujia, juontajia ja valmentajia yrityksille kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä konferenssi, seminaari, yritystilaisuus tai koulutustilaisuus, Speakersforum takaa, että tapahtumastanne tulee unohtumaton ja vaikuttava.

Speakersforum on ylpeä voidessaan edustaa monipuolistajoukkoa tunnettuja puhujia ja juontajia, kuten Mika Poutala, Peter Nyman, Arman Alizad, Katja Ståhl, Kaj Kunnas, Madventuresin Tunna ja Riku, Lorenz Backman, Anna Perho ja monet muut. Tämä huippuluokan puhujakaarti varmistaa, että tilaisuutesi saa ansaitsemansa huomion ja jättää pysyvän vaikutuksen kuulijoihin.

Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi Speakersforum tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Ydinosaamisenaan he tuottavat laadukasta puhujasisältöä, joka herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Olipa kyseessä sitten puhujien välitys tilaisuuksiin, suunnittelu ja koulutusten järjestäminen tai ongelmien ratkaisu.

Laajasta puhujaverkostosta, johon kuuluu yli 8000 asiantuntijaa eri aloilta, he löytävät monipuolisia vaihtoehtoja varmistaakseen, että tapahtumaan valitaan juuri siihen sopivat puhujat. Asiakaslähtöisyys, asiantuntemus ja luotettavuus ovat Speakersforumin toiminnan kulmakiviä. Heidän missionaan on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ota yhteyttä ja anna Speakersforumin auttaa luomaan tapahtuma, joka puhuu puolestaan!

Kurkkaa lisää Speakersforumista:
Puhuja
PuhujatLuennotJuontajatYritystilaisuudetYksityistilaisuudet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Palvelut hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Speakersforum