Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Musiikki

Löydä parhaat live-esiintyjät helposti Venuusta. Rajaa hakua ja varaa musiikkiesitys häihin, pikkujouluihin, kesäjuhliin, yritystilaisuuteen tai muuhun tapahtumaan.

Näytetään 1 - 30 / 231 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Livemusiikkia juhliin tai tapahtumaan – varaa esiintyjä helposti Venuusta

Musiikki on olennainen osa mitä tahansa tilaisuutta, mutta mistä löytää hyvä esiintyjä juhliin tai tapahtumaan? Venuusta löydät ammattitaitoiset esiintyjät ja monipuoliset bändit eri alueilta kuten pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku Oulu, Rovaniemi, Jyväskylä, Kuopio, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa. Ohjelmistoon voi kuulua esimerkiksi coverit, pop, rock, akustinen, disco, jazz, tanssimusiikki, iskelmä, hevi, hiphop tai rap.

Kuinka paljon maksaa varata esiintyjä yksityistilaisuuteen tai yritystapahtumaan? Mistä löytää edullinen musiikkiesitys tai livemusaa esimerkiksi synttäreille, hautajaisiin, muistotilaisuuteen, rippijuhliin tai firman bileisiin? Täältä löydät vastaukset kysymyksiisi. Tarvitsetpa esiintyjän isoon tai pieneen tapahtumaan, Venuusta löytyy tilaisuuteen sopiva hääbändi, bilebändi, cover-bändi, orkesteri, artisti, laulaja, trubaduuri, DJ, duo, trio tai vaikka pianisti, jonka hinta varmasti sopii budjettiisi.

Rajaa hakua, lähetä varauspyyntöjä ja buukkaa esiintyjä, jonka livemusiikki luo huikeita kokemuksia ja nostaa juhlat ja tapahtumat varmasti uudelle tasolle!