Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Musiikki

Löydä parhaat live-esiintyjät helposti Venuusta. Varaa sopiva musiikkiesitys häihin, synttäreille, bileisiin, pikkujouluihin, kesäjuhliin, yritystilaisuuteen tai muuhun tapahtumaan.

Näytetään 1 - 30 / 127 tulosta
Haluaisitko palvelusi löytyvän täältä?Lue lisää

Livemusiikkia juhliin tai tapahtumaan – varaa esiintyjä helposti Venuusta

Mistä hyvä esiintyjä juhliin tai tapahtumaan? Venuusta löydät ammattitaitoiset esiintyjät ja monipuoliset bändit alueilta kuten pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku Oulu, Rovaniemi, Jyväskylä, Kuopio, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa. Ohjelmistoon voi kuulua esimerkiksi coverit, pop, rock, akustinen, disco, jazz, tanssimusiikki, iskelmä, hevi, hiphop tai rap.

Paljon maksaa varata esiintyjä yksityistilaisuuteen tai yritystapahtumaan? Mistä löytää edullinen musiikkiesitys tai livemusaa esimerkiksi synttäreille, hautajaisiin, muistotilaisuuteen, rippijuhliin tai firman bileisiin? Oli tiedossa sitten iso tai pieni tapahtuma, Venuusta löytyy tilaisuuteen sopiva hääbändi, bilebändi, cover-bändi, orkesteri, artisti, laulaja, trubaduuri, DJ, duo, trio tai vaikka pianisti, jonka hinta varmasti sopii budjettiisi. Lue muiden arvosteluita sekä kokemuksia, ja buukkaa esiintyjä, jonka livemusiikki nostaa juhlat ja tapahtumat uudelle tasolle!