Trubaduuri Mikko Laakso

Mikko Laakso on kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, musiikin moniosaaja, joka tuo tapahtumaasi ainutlaatuisen tunnelman.

Mikko on esiintynyt lukuisten huippuartistien kanssa, kuten Paula Koivuniemi, Pete Parkkonen, Diandra, Elastinen, Michael Monroe, Maggie Reilly, Greg London ja Las Vegas Tenors. Lisäksi hänet muistetaan lämpimästi bändeistä Bluesbone ja Boston Promenade.

Mikko on valmis esiintymään niin yksityisissä juhlissa kuin yritystapahtumissakin, tarjoten musiikillisen matkan läpi eri tyylilajien. Hänen ohjelmistostaan löytyy laaja valikoima iskelmää, koti- ja ulkomaista pop/rock-musiikkia sekä syvällistä bluesia ja tunnelmallista jazzia, jotka sopivat täydellisesti tunnelman luomiseen ja yleisön viihdyttämiseen.

Voit tilata tapahtumaasi myös Mikon uuden bändin Kapteenit. He nostattavat tapahtumasi tunnelman kattoon. Heidän energinen esiintymistyylinsä ja monipuolinen musiikkivalikoimansa varmistavat, että tilaisuudestasi tulee unohtumaton kokemus, jossa bileet käynnistyvät ja tanssilattia täyttyy.

Kurkkaa lisää Mikosta:
Trubaduuri / Bändi
TrubaduuriYksityistilaisuudetYritystilaisuudetPopRockIskelmäKotimaisetUlkomaalaisetKitaraBluesJazz
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mikko Laakso
Trubaduuri Mikko Laakso