Yritys

Venuu on tapahtumatilojen hakupalvelu, joka helpottaa sopivan tilan löytämistä. Palvelun käyttö on tilan etsijälle täysin maksuton ja tiloille Venuu on kustannustehokas kanava asiakkaiden tavoittamiseksi.

Tarina

Keväällä 2013 kaksi opiskelijaa, Jerome Saarinen ja Jasu Koponen, päätyivät yhdessä ihmettelemään, miksi tapahtumaa varten sopivan tilan löytäminen tuntui lähes mahdottomalta. Hajanaisten ja huonojen verkkosivujen selailun jälkeen he tulivat johtopäätökseen, että asialle täytyy tehdä jotain.

Ajatus tilojen yhtenäisestä hakupalvelusta alkoi hiljalleen kiteytyä, ja kesän Summer of Startups -kilpailuun osallistuminen potkustarttasi palvelutuotannon uudelle tasolle. Kilpailun aikana konseptin potentiaali realisoitui, ja Venuu julistettiin voittajaksi huikean rap-esityksen saattelemana.

Kohti maailmanvalloitusta

Onnistunut lanseerauskampanja ja mediahuomiota herättänyt Cheek Soundboard olivat omiaan osoittamaan, että Venuun porukka tekee lujaa hommia, mutta aina pilke silmäkulmassa. Tämä näkyy toiminnassamme nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme olla auttamassa ihmisiä järjestämään ikimuistoisia tapahtumia upeissa puitteissa.

Tällä hetkellä Venuun tiimissä työskentelee 15 henkilöä, joiden voimin Venuu jatkaa vauhdikasta kasvuaan.

Voimmeko auttaa?

Parhaat tapahtuma-alan vinkit

Lähetä palautetta!

Haluatko neuvoja palvelun käytössä? Onko sinulla kehitysehdotuksia Venuun tuotekehitystiimille? Tiedät tilan, joka puuttuu palvelusta? Laita meille vapaasti viestiä!

Nimi ei voi olla tyhjä.
Virheellinen sähköpostiosoite.
Viesti ei voi olla tyhjä.
×