Trubaduuri Saara Berg

Olen trubaduuri Saara Berg. Toteutan musiikkia juhliin ja tilaisuuksiin. Häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, ristiäiset, muistotilaisuus, yritystilaisuus – elävä musiikki tuo juhlan tunnun!

Nainen, kitara ja äänentoisto mahtuvat näppärästi autoon. Myös esiintyminen kannettavan pianon kera luonnistuu pyydettäessä. Olen valmistunut muusikoksi Helsingin konservatoriosta.

Erilaisissa tilaisuuksissa tarvitaan omanlaistaan tunnelmaa. Bilemusiikkia, taustamusiikkia tai yhteislaulua – suunnitellaan yhdessä tilaisuuteenne sopiva ohjelma. Yksi työn rikkauksista onkin se, että saan olla mukana ihmisten tärkeissä hetkissä.

Helsinki, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Salo, Lahti ja muut lähialueet ovat vain automatkan päässä. Mukanani kulkee myös laadukkaat äänentoistolaitteet. Jos haluat tilaisuuteesi vieläkin enemmän meininkiä, on myös mahdollista tilata bilebändi /duo, johon kuuluu lisäkseni lyömäsoittaja-kitaristi. Kysy lisää!

Ohjelmistooni kuuluu monipuolisesti sekä suomalaisia että kansainvälisiä kappaleita eri vuosikymmeniltä. Listalta löytyy pop-, rock- sekä iskelmäkappaleita ja ohjelmistoani laajennan jatkuasti. Toiveesta esitän myös valsseja sekä muuta erityisempää musiikkia tilaisuuden huomioiden.

Laita viestiä ja laitetaan pystyyn juuri teidän tilaisuuteen sopiva paketti!
Trubaduuri
PopRockIskelmä
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti, kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Trubaduuri Saara Berg