Milagre Dancers

Milagre Dancers on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut ammattilaistanssiryhmä, joka on jo vuosien ajan viihdyttänyt yleisöjä niin suurissa kuin pienissäkin tapahtumissa.

Olemme esiintyneet vuosien varrella sadoissa yritysjuhlissa ja yksityistilaisuuksissa sekä tv:ssä, mainoksissa ja musiikkivideoilla mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, Possessa, Naurun Tasapainossa, Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa, Urheilugaalassa, Tuubissa, Putouksessa, Talentissa, Sunnuntailounaassa ja Haluatko miljonääriksi -mainoksissa.

Olipa kyseessä sitten firman henkilöstöpäivä, kesäjuhla tai pikkujoulu, meiltä löytyy ohjelmakokonaisuuksia jotka muistetaan. Virkistyspäiviin tarjoamme rentoa tanssinopetusta ja esityksiä teemaan sopivalla tyylillä. Iltatilaisuuksiin voit valita upeat tanssishow't joko valmiista kokonaisuuksistamme tai voimme räätälöidä show'n vastaamaan toiveitanne. Esiinnymme paljon myös yksityistilaisuuksissa kuten syntymäpäivillä, eläkejuhlissa ja häissä. Meiltä järjestyy tarvittaessa myös tanssijat vieraiden vastaanottoon sekä esitanssijat bändeille ja dj:lle.

Milagren riveihin on valikoitu tanssijoita jotka taitavat samban lisäksi myös monia muita lajeja sekä tietysti showtanssin laidasta laitaan. Ammattitaitoiset tanssijamme ovat edustavia, karismaattisia ja kokeneita esiintyjiä jotka myös opettavat ja saavat yleisön mukaan. Esiintyjiltämme voit huoletta odottaa näyttävää show'ta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Monipuolinen ohjelmistomme, taitavat tanssijamme ja upeat asumme antavat juhlille viimeisen silauksen ja tekevät tapahtumasta ikimuistoisen!

Show’tarjonnastamme löytyvät sambashow't ja brasilialaisista tansseista kootut show't ovat ovat värikkyydessään ja loisteliaisuudessaan aina täydellinen valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Erilaiset teemashowt (50’s, 70’s, Las Vegas, Moulin Rouge, Gatsby, Havaiji, James Bond, Salakapakka, Karibia, Cabaret jne.) toimivat juhlien upeana kohokohtana ja vetonaulana. Yleisön vastaanotto, kuvausseinä, tanssivat fantasiahahmot, esitanssijat tai tanssinopetus täydentävät halutessanne kokonaisuuden.

Mikäli tarvitset apua, autamme mielellämme juhlien kokonaisuuden suunnittelussa sekä oikeanlaisen teeman, show'n ja esiintyjäkokoonpanon valitsemisessa.

Instagram: @milagredancers
Facebook: Milagre Dancers
Nettisivut: www.milagre.fi

Kuvat: Ilona Savitie, Jari E. Miettinen, Ilkka Roitto, Marko Konttinen, Mikael Rantalainen, Emilia Nordström ja Milagre Dancers.
Tanssiryhmä
SambashowAmmattilaistanssiryhmäTeemashowt50’s70’sLas VegasMoulin RougeGatsbyHavaijiJames BondSalakapakkaKaribiaCabaretYleisön vastaanottoKuvausseinäTanssivat fantasiahahmotEsitanssijatTanssinopetus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnat: 600€ - 3000€ (alv. 0%)
Tanssishow'n hinta riippuu esityksen kestosta, lisäpalveluista, sijainnista ja esiintyjien määrästä.
Kertomalla meille budjetin ja toiveet, voimme räätälöidä tilaisuuteen sopivan kokonaisuuden.

Tanssinopetus: Alkaen 150€/h (sis. alv. 24%) kestosta ja sijainnista riippuen.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Milagre Dancers