Taikuri Lauri Koskinen

Taikuri Lauri Koskinen on lähes kymmenen vuoden kokemuksella esiintyvä taikuri, joka on esiintynyt lukuisissa juhlissa, ja on aktiivinen jäsen Suomen Taikurit Ry -järjestössä. Uransa alusta asti Lauri on työskennellyt sekä oppinut Suomen kysytyimmältä taikurilta, Kim Wistiltä.

Laurin ohjelmistoon kuuluu lähitaikuus ja lavataikuus.

Lähitaikuus sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen; Se on joustava taikuuden laji, jonka vastaanottaja pääsee kokemaan vahvaa taikuutta. Se on elämys, josta puhutaan vielä pitkään jälkikäteen!

Lavataikuus tarjoaa viihdettä isommallekin ryhmälle ja kuulijakunnalle. Siinä yhdistyvät vahva taikuus, tilannekomiikka ja interaktiivisuus – se nostattaa tunnelman kattoon! Esitys tarjoilee huikeita katoamistemppuja, mahdottomalta tuntuvia illuusioita sekä mielentaikuutta - mentalismia.

Parhaiten toimii kokonaisuus, joka yhdistelee lähi- ja lavataikuutta. Näistä voidaan räätälöidä eripituisia kokonaisuuksia teidän tarpeisiinne.

Esitykset luonnistuu Laurilta niin suomeksi kuin englanniksi – tarvittaessa myös molemmilla!

--------------------------------------------------------------------------------

”Laurin esiintyminen sadan henkilön tilaisuudessa kruunasi palaverimme. Esityksen yllätyksellisyys ja tarinallisuus vetosivat yleisöön. Lauri onnistui hienosti sitomaan esityksen kohdeyleisölle sopivaksi ja väitän ettei esitys jättänyt ketään kylmäksi. Kiitos Lauri upeasta esiintymisestä!”

Otto Koponen
Head of customer center Espoo
If vakuutus
Taikuri
LähitaikuusLavataikuusMentalismiIlluusio
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelu määrittyy tapauskohtaisesti – olethan yhteydessä, ja pyydä tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Lauri Koskinen
Taikuri Lauri Koskinen