Taikuri Aatu Itkonen

Buukkaa tapahtumaasi viihdyttävä taikashow Taikuri Aatu Itkoselta!

Taikashow on mukaansa tempaava kaikkine huumoreineen, musiikkeineen ja tottakai hämmästyttävine temppuineen. Sinulla ja vieraillasi on myös mahdollista päästä loistamaan taikashowssa, sillä avustajat ovat tottakai viihdyttävä lisä taikashow’hun.

Aatulta luonnistuu myös lähitaikuus, joka on loistava valinta, mikäli haluat taikuuden aivan silmiesi eteen esimerkiksi ruokailun tai kahvituksen yhteyteen!

Taikashow sopii loistavasti vaikkapa syntymäpäiville, yrityksen virkistyspäivään tai pikkujouluihin!

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee tapahtumatuottajan, taikurin, juontajan, DJ:n ja valo-videokuvaajan töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomeayli kymmenen vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana.

Lisätietoa Aatusta löytyy kattavasti netistä! www.multitalentit.fi tai www.aatuitkonen.fi

Asiakkaiden suusta kuultua:

"Aatun humoristinen taikashow upposi hienosti aikuisyleisöön Kouvolassa 15.9.2023 – pomonikin nauroi vedet silmissä! Kollegat käytävillä ovat jälkikäteen kehuneet show’ta ja sitä, kuinka se kruunasi henkilöstömme infopäivän. Kiitos!"
– Yritystilaisuus 15.9.2023 Kouvola

"Aatu on taitava, reipas ja ennen kaikkea lahjakas tyyppi! Humoristinen taikashow sai erinomaista palautetta reilu sadan hengen juhlissa Helsingin Kaapelitehtaalla."
– Seurapiirijulkkis Marko Björs

"Aatu Itkosen taikaesitys oli mukaansa tempaava ja yleisön huomioiva. Oli hienoa tavata innostunut yrittäjä. Heitä Suomi tarvitsee. Kiitos Aatu!"
– kansanedustaja Paula Risikko

Kurkkaa Aatun muut Venuu-profiilit:
Taikuri
LähitaikuusTaikashowLavashowTaikuri
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Taikashow hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tuotanto MultiTalentit