Taikuri Aatu Itkonen

Buukkaa tapahtumaasi viihdyttävä taikashow Taikuri Aatu Itkoselta!

Taikashow on mukaansa tempaava kaikkine huumoreineen, musiikkeineen ja tottakai hämmästyttävine temppuineen. Sinulla ja vierallasi on myös mahdollista päästä loistamaan taikashowssa, sillä avustajat ovat tottakai viihdyttävä lisä taikashowhun.

Aatulta luonnistuu myös lähitaikuus, joka on loistava valinta, mikäli haluat taikuuden aivan silmiesi eteen esimerkiksi ruokailun tai kahvituksen yhteyteen!

Taikashow sopii loistavasti vaikkapa syntymäpäiville, yrityksen virkistyspäivään tai pikkujouluihin!

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee taikurin, juontajan, puhujan ja mainosmallin töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki kuuden vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintymään isoissakin tapahtumissa, jopa TV:ssä asti.

Lisätietoa Aatusta löytyy kattavasti netistä! www.aatuitkonen.fi

Asiakkaiden suusta kuultua:

"Aatu on taitava, reipas ja ennen kaikkea lahjakas tyyppi! Humoristinen taikashow sai erinomaista palautetta reilu sadan hengen juhlissa Helsingin Kaapelitehtaalla."
– Seurapiirijulkkis Marko Björs

"Aatu Itkosen taikaesitys oli mukaansa tempaava ja yleisön huomioiva. Oli hienoa tavata innostunut yrittäjä. Heitä Suomi tarvitsee. Kiitos Aatu!"
– kansanedustaja Paula Risikko


Kurkkaa Aatun muut Venuu-profiilit:
Taikuri
LähitaikuusTaikashowLavashowTaikuri
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Taikashow hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tuotanto MultiTalentit