Juontaja Aatu Itkonen

Tilaa tapahtumaasi ammattitaitoinen ja viihdyttävä juontaja Aatu Itkonen!

Aatu Itkonen on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee tapahtumatuottajan, taikurin, juontajan, DJ:n ja valo-videokuvaajan töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea yli kymmenen vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana.

Aatu Itkonen tekee tätä kaikkea yrittäjä Tuotanto MultiTalenti -yrityksessä. Juontajana Aatu on päässyt aina kaupunki- ja yritystapahtumista muotinäytöksiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin asti. Lisäksi Aatu on spiikannut ja juontanut useita yritysten mainosvideoita, pitänyt omaa nettitv-talkshow’ta ja saanut jopa oman taikuri televisio-ohjelman Ylelle. Innostava ja iloinen esiintyjä on myös juontanut Kotisohvalla live konsertti -ohjelmaa Alfa TV:llä, Tiedä ja Voita -ohjelmaa Nelosella ja tehnyt taikuuksia useissa ohjelmissa, jopa lähes miljoonayleisön edessä. Muistetaanpa tämä nuorukainen myös Talent Suomi 2021 -ohjelman semifinalistina.

Parhaillaan sanavalmis nuorukainen asuu Tampereella ja on mukana lukuisissa yhteistyöprojekteissa ympäri Suomea. Olipa Aatu jopa patsaana Helsingin Kansalaistorilla osana yrittäjien rohkeuteen keskittyvään kampanjaan. Lisätietoa Aatusta löytyy kattavasti netistä! www.multitalentit.fi ja www.aatuitkonen.fi.


Asiakkaiden suusta kuultua:

"Aatun kanssa työskentely oli sulavaa ja mutkatonta. Nuoren yrittäjän luonne näkyi etenkin innokkaassa työotteessa ja joustavuutena. Aatuun sai myös aina hyvin yhteyden. Juontajana hän oli joustava ja otti tilanteen haltuun myös silloin, kun aikataulut olivat kortilla. Aatulla on osaamista isoillekin estradeille ja urallaan edessä varmasti monia loistavia tapahtumia!"
- Minna Selkälä, Tapahtumatuottaja, Spotlight-tapahtuma Jyväskylä

"Aatu juonsi valtakunnallisen Suomen Lasten Itsenäisyysjuhlan Helsingin Säätytalolla ja hänen kanssaan kaikki sujui kivasti ja vaivattomasti. Aatu otti homman haltuun ja oli perehtynyt annettuun materiaalliin ennen tapahtumaa, mistä olin todella iloinen. Erinomaista duunia!"
- Iina Pihlman, Event Manager / Factor Nova

"Teimme Aatun kanssa yhteistyötä Yllivieskan Ready4Bisnes -tapahtumassa. Aatu juonsi tilaisuuden erittäin ammattimaisella otteella ja supliikilla ulosannillaan – nuoresta iästään huolimatta. Hyvä Aatu!"
- Tubettaja Zone VD

Kurkkaa Aatun muut Venuu-profiilit:
Juontaja
JuontajaEsiintyjäPuhujaJuontotyötPuheet
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Aatu Itkonen
Juontaja Aatu Itkonen