Sanna Laitinen

Sanna on monipuolinen tapahtuma- ja TV-juontaja yli 10 vuoden kokemuksella – hän on juontanut satoja tapahtumia niin yritys- kuin kuluttajatapahtumissakin, moderoiden seminaariohjelmaa, juontaen iltatilaisuuksia ja luoden jokaiseen tapahtumaan juuri oikeanlaisen tunnelman. TV-debyyttinsä Laitinen teki kesällä 2023 Extremerun-tapahtuman ympärille rakentuvan TV-ohjelman juontajana. Sanna on juontanut myös yhdessä Suomen eturivin juontajien, kuten Mikko Leppilammen ja Ile Uusivuoren kanssa.

Laitinen on puhunut ja kouluttanut tapahtumissa ja webinaareissa hyvinvointiteemaisten aiheiden parissa. Hänet tunnetaan myös TIKIS-treenimedian hyvinvointi- ja treenisisällöistä sosiaalisen median kanavissa.

Laitisen laaja yleissivistys nojaa vaihtuvien alojen tapahtumajuontamisen ja yrittäjyyskokemuksen lisäksi monipuoliseen koulutuspohjaan; Liikunta-alallekin kouluttautunut Laitinen on opiskellut niin Etelä-Ranskan kaksikielisessä koulussa kuin Tampereen teknillisessä yliopistossakin, täydentäen nyt maisteriopintojaan kauppatieteiden parissa. Tampereen ja Etelä-Ranskan Aix en Provencen konservatorioiden kasvattina hänellä on myös vahva pohja klassisen musiikin ja pianonsoiton parissa.

Sanna Laitinen on tapahtumaan, yritykseen ja henkilöihin huolellisesti perehtyvä juontaja, jota on kiitelty osallistumasta juontokäsikirjoituksen laatimiseen tapahtumaa varten yhdessä tuottajan ja asiakkaan kanssa. Laitisen englanninkielisen juontokokemuksensa myötä hän on kysytty juontaja myös englanninkielisissä tapahtumissa.

Mediassa
Juontaja
MessutKauppakeskusjuonnotYritystapahtumatLivetapahtumatVirtuaalitapahtumatStudiojuonnotHybriditapahtumat
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Inspiroiva juontaja innostaa, tarjoaa uusia näkökulmia ja luo tapahtuman kävijöille oikeanlaisen tunnetilan, joka pysyy tapahtuman jälkeenkin. Sanna hoitaa oman osuutensa täydellisellä tarkkuudella ja intohimolla, kuitenkin samalla pitäen huolen, että tapahtuman muutkin osa-alueet sujuvat mutkattomasti. Lue alta lisää Sannan juontopalveluista!

Kauppakeskusjuonnot
Kauppakeskusjuonnoissa tärkeintä on nopea reagointi ja tarjousten pukeminen houkutteleviksi tarinoiden kautta, joissa Sannan erityisosaaminen korostuu.

Yritystilaisuudet
Yritystilaisuudet henkilöstöjuhlista virtuaalisiin kokoontumisiin ovat tärkeä osa yritysten sisäistä ja ulkoista toimintaa. Voit jättää tilaisuuksien fasilitoinnin ja juontotyöt huoletta Sannan hoidettavaksi ja keskittyä nauttimaan itse tapahtumasta!

Messut
Messuilla tärkeintä on luoda vuorovaikutus messuyleisöön ja tarttua eri aiheisiin innostavasti ja vakuuttavasti. Messuilla etenkin paneelien ja lavaohjelman moderointi on tärkeässä roolissa. Sannan positiivisella asenteella oikeanlainen tunnelma tarttuu vaativampaankin yleisöön.

Muut tilaisuudet
Kokenut juontaja valmistautuu huolellisesti ja ottaa haltuun tapahtuman kuin tapahtuman. Ota rohkeasti yhteyttä jos etsit osaavaa juontajaa tilaisuuteesi.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sanna Laitinen
BetterMe Finland Oy