Sanna Laitinen

Sanna Laitinen on live- ja virtuaalitapahtumajuonnon sekä studiojuonnon rautainen ammattilainen. Sporttisen sanavalmis juontaja.

Onko lähi- tai virtuaalitapahtumasi, tai videotuotantosi, vailla ääntä ja juontajaa, joka hallitsee haastavimmatkin aihekokonaisuudet sujuvasanaisella asenteella ja ammattitaidolla? Etsitkö edustavaa puhujaa luomaan juuri oikeanlaista tunnelmaa tilaisuuteesi ja viemään tapahtumaa soljuvasti eteenpäin?

Sanna Laitinen on sporttinen, kokenut ja luotettava tapahtumajuontaja, joka levittää iloa ympärilleen juonnoillaan ja spiikeillään, vakuuttaa yleisön asiasta kuin asiasta. Hänellä on vankka juonto- ja videotuotantotausta, jo yli 10 vuoden ajalta. Sannalla on hämmästyttävä taito inspiroida ja innostaa tapahtumayleisöä ja välittää viestisi tehokkaasti.

Sannan erikoisalaa ovat kauppakeskusjuonnot, erilaiset messut, sekä yritystapahtumat. Fasilitointi virtuaalitapahtumissa on niin ikään Laitisen erityisosaamisaluetta. Videotuotannot ja spiikit ovat Laitisen suoranaisia intohimon kohteita!

Tapahtumassa Sanna Laitinen antaa aina kaikkensa. Tärkeintä Laitiselle on ennakkovalmistautuminen; mistä tapahtumassa on kyse, mitkä ovat tapahtuman tavoitteet, pääkielet ja pukeutumiskoodi? Käsikirjoituksen laatimiseen Sanna osallistuu yhdessä tapahtuman tuottajan kanssa.

Kun tapahtuma alkaa, Sanna hoitaa sovitun käsikirjoituksen mukaisesti juontorungon, tunnelman luonnin ja samalla pitää huolen aikataulutuksesta. Täsmällisenä juontajana Sanna pitää huolen sekä seminaariohjelman aikataulussa pysymisestä, että kaupallisten juontojen houkuttelevuudesta ja tasapuolisuudesta.

Sanna on juontaja, jonka sporttisen lämmin persoona näkyy juonnoissa. Työ hoidetaan aina ammattitaidolla, pienellä pilkkeellä silmäkulmassa. Tutustu tarkemmin juontopalveluihin alta ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva juontopaketti!
Juontaja
MessutKauppakeskusjuonnotYritystapahtumatLivetapahtumatVirtuaalitapahtumatStudiojuonnotHybriditapahtumat
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Inspiroiva juontaja innostaa, tarjoaa uusia näkökulmia ja luo tapahtuman kävijöille oikeanlaisen tunnetilan, joka pysyy tapahtuman jälkeenkin. Sanna hoitaa oman osuutensa täydellisellä tarkkuudella ja intohimolla, kuitenkin samalla pitäen huolen, että tapahtuman muutkin osa-alueet sujuvat mutkattomasti. Lue alta lisää Sannan juontopalveluista!

Kauppakeskusjuonnot
Kauppakeskusjuonnoissa tärkeintä on nopea reagointi ja tarjousten pukeminen houkutteleviksi tarinoiden kautta, joissa Sannan erityisosaaminen korostuu.

Yritystilaisuudet
Yritystilaisuudet henkilöstöjuhlista virtuaalisiin kokoontumisiin ovat tärkeä osa yritysten sisäistä ja ulkoista toimintaa. Voit jättää tilaisuuksien fasilitoinnin ja juontotyöt huoletta Sannan hoidettavaksi ja keskittyä nauttimaan itse tapahtumasta!

Messut
Messuilla tärkeintä on luoda vuorovaikutus messuyleisöön ja tarttua eri aiheisiin innostavasti ja vakuuttavasti. Messuilla etenkin paneelien ja lavaohjelman moderointi on tärkeässä roolissa. Sannan positiivisella asenteella oikeanlainen tunnelma tarttuu vaativampaankin yleisöön.

Muut tilaisuudet
Kokenut juontaja valmistautuu huolellisesti ja ottaa haltuun tapahtuman kuin tapahtuman. Ota rohkeasti yhteyttä jos etsit osaavaa juontajaa tilaisuuteesi.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sanna Laitinen
BetterMe Finland Oy