Catering ja pitopalvelu

Löydä kaikki Suomen pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä Suomen parhaat pitopalvelut

Yes Yes Yes Catering

Yes Yes Yes tuo Helsingin keskustasta tutun ravintolaelämyksen ja ihanan värikkäät vegaani- ja kasvisruoat tapahtumaasi Pääkaupunkiseudulla!

Katso hinnat ja lisätiedot

Fat Ramen

Jos uusien makujen kokeilu kiinnostaa, Fat Ramen on loistava valinta! Aito ramen-ravintola tarjoilee aasialaisia makuja pohjoismaisella twistillä, aina sesongin raaka-aineisiin panostaen.

Katso hinnat ja lisätiedot

Ninan Keittiön Catering / Tampere

Rakkaudella tehtyä ruokaa yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat niin omissa ravintoloissaan kuin asiakkaan tiloissakin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Top Lounges

Top Loungessa onnistuu räätälöidyt kokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Tarjoilujen lisäksi järjestyy kalusteet, henkilökunta, somistukset sekä logistiikka. Löydä myös ohjelmapalveluita!

Katso hinnat ja lisätiedot

Pure Dining

Ihastuta tilaisuutesi osallistujia moderneilla ja pohjosmaisilla annoksilla! Lautasilla korostuu visuaalisuus sekä sesongin mukaisia raaka-aineita.

Katso hinnat ja lisätiedot

Soupster Catering

Nuorekkaan meiningin omaava Soupster taikoo laadukasta ruokaa ja räätälöityjä menukokonaisuuksia – aitoja asiakaskohtaamisia arvostaen.

Katso hinnat ja lisätiedot

Share Catering

Räätälöityjä ja laadukkaita makuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vaativatkaan tilanteet eivät hätkäytä näitä ammattitaitoisia kokkeja tai pätevää tarjoiluhenkilökuntaa!

Katso hinnat ja lisätiedot

Coconut Street Catering

Eksoottisiin Aasian makuihin erikoistunut catering toteuttaa annokset autenttisella tyylillä tuoreista raaka-aineista. Valitse valmiista menu-suosituksista tai räätälöi toiveidesi mukaan!

Katso hinnat ja lisätiedot
Catering ja pitopalvelu

Etsinnässä huippulaadukas catering hoitamaan juhlien tarjoilut puolestasi? Venuun kautta löydät ja varaat helposti Suomen parhaat pitopalvelut nostamaan tapahtumasi täysin uudelle tasolle!

Vaikka omat ruoat ja juomat ovat perinteinen suomalainen ratkaisu tilaisuuden tarjoilujen järjestämiseen, yhä useammat luottavat pitopalvelufirmojen ammattitaitoon. Ja ymmärrettävästä syystä: kun juhlien tarjoilut tilaa cateringin kautta, ei omaa päätä tarvitse vaivata juuri menun hyväksymistä enempää. Laadukkaat pitopalvelut voivat hoitaa puolestasi ruoka- ja juomalistan suunnittelun, kuljetukset, tarjoilijat, koristelut ja järjestelyt ja siivouksen.

Modernia ruokaa vegenä, vegaanina, lihalla, kalalla tai kanalla? Perinteinen suomalainen buffet- tai noutopöytä? Jälkiruoka- tai kakkubuffet? Upea fine dining -tarjoilu? Street food -ruokakärry? Hodarifillari? Kokoustarjoilut? Venuun valikoimasta löytyy jokaiseen juhlaan ja tapahtumaan jotakin, oli tiedossa sitten synttärit, pikkujoulut, rippijuhlat, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, häät, kesäjuhlat tai asiakastilaisuus.

Kuinka paljon maksaa pitopalvelun palkkaaminen? Cateringin hinta riippuu monista asioista, kuten ruokalistasta, juomista ja ruokailijoiden määrästä. Useimmiten esimerkiksi kolmen ruokalajin menu (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka) maksaa 25-60€ per henkilö. Huomaathan, että pitopalveluilla saattaa olla minimiraja henkilömäärän suhteen. Lähtökohtaisesti kuitenkin 20 hengen juhlat tai sitä suuremmat (esim. 50, 100 tai 200 henkeä) järjestyvät vaivatta.

Klikkaa itsesi Venuun pitopalveluhakuun ja kurkkaa laadukkaat catering-palvelut kattavine lisätietoineen (mm. kuvat, arvostelut, esimerkkimenut, hinnat) ja lähetä palvelun kautta yhteydenotot ilmaiseksi suoraan palveluiden tarjoajille.

Teki mieli sitten välimerellisiä tapaksia, burgeria, pizzaa tai sushia, Venuun kautta löydät parhaat catering-ratkaisut sekä yksityisjuhliin että yritystilaisuuksiin!