Catering ja pitopalvelu

Löydä kaikki Suomen pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä Suomen parhaat pitopalvelut

Holiday Bar Catering

Säväytä tilaisuudessasi Holidayn näyttävillä, värikkäillä ja makurikkailla annoksilla! Annokset valmistetaan korkealaatuisimmista raaka-aineista, ravintolan reseptejä hyödyntäen.

Katso hinnat ja lisätiedot

Tårget Catering

Tårgetin annoksista huokuu sekä maailmalta haettu inspiraatio että skandinaavisen keittiön kirkkaat maut. Tårgetin oma leipuri saa myös loihdittua herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia!

Katso hinnat ja lisätiedot

Ninan Keittiön Catering / Tampere

Rakkaudella tehtyä ruokaa yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat niin omissa ravintoloissaan kuin asiakkaan tiloissakin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Top Lounges

Top Loungessa onnistuu räätälöidyt kokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Tarjoilujen lisäksi järjestyy kalusteet, henkilökunta, somistukset sekä logistiikka. Löydä myös ohjelmapalveluita!

Katso hinnat ja lisätiedot

Pure Dining

Ihastuta tilaisuutesi osallistujia moderneilla ja pohjosmaisilla annoksilla! Lautasilla korostuu visuaalisuus sekä sesongin mukaisia raaka-aineita.

Katso hinnat ja lisätiedot

Soupster Catering

Nuorekkaan meiningin omaava Soupster taikoo laadukasta ruokaa ja räätälöityjä menukokonaisuuksia – aitoja asiakaskohtaamisia arvostaen.

Katso hinnat ja lisätiedot

Share Catering

Räätälöityjä ja laadukkaita makuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vaativatkaan tilanteet eivät hätkäytä näitä ammattitaitoisia kokkeja tai pätevää tarjoiluhenkilökuntaa!

Katso hinnat ja lisätiedot

Coconut Street Catering

Eksoottisiin Aasian makuihin erikoistunut catering toteuttaa annokset autenttisella tyylillä tuoreista raaka-aineista. Valitse valmiista menu-suosituksista tai räätälöi toiveidesi mukaan!

Katso hinnat ja lisätiedot
Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!