Biletilat

Löydä kaikki biletilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat bilepaikat

Saunat.fi City Helsinki

HELSINKI. Huipputyylikäs saunatila lyömättömällä sijainnilla Kampissa on nappivalinta juhliin vaikka kiukaan kivet eivät olisi kuumina! Avaraan kattohuoneistoon rakennettu biletila tarjoilee viihtyisät puitteet niin polttareihin kuin firman pikkujouluihin. Biletilaan voit tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Täällä pippalot voivat jatkua läpi yön!

Raiskin saunatilat

ESPOO. Iso ja monipuolinen biletila Espoossa on oikea juhlien kehto! Tilan kattaukseen kuuluu erittäin tilava 20 hengen sauna, jacuzzilla varustettu terassi sekä vaikuttava äänentoisto. Tarjoilut voit jättää myös cateringin hellään huomaan, mutta halutessasi voit tuoda myös ruoat ja juomat itse. Ei siis muuta kuin bileet käyntiin!

LOUNGE CAVE

JOENSUU. Ydinkeskustassa sijaitseva rennon viihtyisä biletila on täydellinen valinta juhlaan kuin juhlaan! Tilasta löytyy laadukas äänentoisto, 75" televisio sekä varusteltu keittiö. Myös erilaiset aktiviteetit viinijoogasta karaokeen onnistuvat lisäpalveluna. Tässä biletilassa ei siis tarvitse pelätä tylsistymistä!

Klubi 57

TAMPERE. Näyttävä biletila tarjoaa puitteet monenlaiseen juhlaan! Aivan Tampereen pelipaikoilla majaileva tila on vuokrattavissa aina aamun pikkutunneille saakka. Paikalta löytyy valmiina äänentoista, baaritiskipisteen kylmäkaapilla sekä pieni esiintymislava. Tarjoilut biletilaan voit tuoda itse!

Secret Spot / White Sand Lounge

HELSINKI. White Sand Lounge on pieni pala paratiisia keskellä Helsinkiä. Täällä rantabileiden tunnelma jatkuu läpi ikuisen kesän! Beach club -hengessä sisustettu biletila on aktiviteetteja täynnä: ilmakiekkoa, Playstation-pelejä, lautapelejä, pöytälätkää – ja lista vaan jatkuu. Secret Spotin biletilassa kelpaa juhlia niin synttäreitä kuin pikkujouluja.

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

TURKU. Cigges Club tarjoaa tunnelmallisen näyttämön hämyisen hienoihin bileisiin. Tapahtumat kisastudioista polttareihin on täällä kuin kotonaan! Persoonallisessa biletilassa voi myös laittaa sekä saunan kiukaan että terassin grillin kuumaksi. Juhlatilan erikoisuutena on, että halutessaan voi tupakoida myös sisällä.

Juhlahuone 146

HELSINKI. Moderni ja suoraan sanoen siisti juhlahuone sisältää kaiken mukaviin juhliin: tilassa on oma keittiö, rutkasti istuskelutilaa ja omaa rauhaa! Biletilan yhden pöydän äären mahtuu ruokailemaan 30 henkeä, johon lounge-alue tuo mukavasti lisätilaa. Paikan päältä löytyy myös hyvin varusteltu keittiö astiastoineen. Täällä tunnelmaa riittää!

Venuu.fi kerää kattavasti niin tapahtumatilat, saunatilat kuin kaikki jännemmätkin juhlatilat saman katon alle. Palvelusta löydät myös paljon biletiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut! Monipuolisen haun avulla löydät helposti sopivat biletilat niin syntymäpäiviin, valmistujaisiin, polttareihin, pikkujouluihin ja muihin juhliin.

Meihin luottavat