Vuokramökit Turku

Löydä kaikki Turun vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 5300+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Turun parhaat vuokramökit

Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

Merihenkinen huvila, jossa järjestät niin kokouksen kuin juhlallisenkin tilaisuuden. Isossa puusaunassa löylyistä nauttii jopa 25 henkeä kerralla, ja rentoutumista voi jatkaa ulkoporealtaassa. Kaikki tämä vain 30 minuutin matkan päässä Turun keskustasta.

Villa Kutuluoto

Rymättylässä sijaitseva Kutuluoto on upea huvila aivan meren lähellä. Täällä järjestät upeat yksityistilaisuudet. Saunan lisäksi käytössä on terassin kylpytynnyrit. Myös mereen pääsee pulahtamaan! Majoittumaan Kutuluotoon mahtuu 14 henkilöä.

Björkholm juhlatila ja kappeli

Björkholmin juhlatila sijaitsee saarella, josta löytyy myös pieni hirsinen kappeli upealla merinäköalalla ja tunnelmallinen rantasauna. Saaresta löytyy myös pienempiä, erikseen vuokrattavia mökkejä.

Villa Wolax / Kapteenin rantahuvila

Merellisessä Villa Wolaxin Kapteenin rantahuvilassa voit viettää iltaa tai saunoa kokouksen jälkeen. Kauniilla katetulla terassilla voi kesäisin nauttia meriamisemista ja rannasta voi käydä pulahtamassa mereen. Tyylikkään sisustuksen ansiosta rantahuvila sopii oivallisesti monenlaisiin tilaisuuksiin.

Airisto Hill

Miten olisi Airiston sataman yli ulottuvat näkymät mökin isolta terassilta? Tässä kohteessa järjestät rennon tilaisuuden. Mökin vetonaula terassin ja poreammeen lisäksi on musta sauna, jossa nautit löylyistä perinteisellä tyylillä. Kerää siis porukka kasaan ja suuntaa Airistolle!

Villa Constantine

Aivan meren äärellä oleva Villa Constantine tarjoaa parhaita kesäpäiviä niin aikuisille kuin lapsillekin! Mökin oma hiekkaranta on lapsiystävällinen, ja pihassa on paljon leikkitilaa. Aikuiseen makuun löytyy saunan lisäksi ulkoporeamme sekä ihana terassi! Loistava kohde monenlaiseen tilaisuuteen noin 45min Turun keskustasta.

Kapteenin Huvila

Idyllinen huvilakokonaisuus, josta löytyy rantasauna, merivesipalju ja salakapakka! Remontoitu rakennus on raikas ja lautalattiat tuo tunnelmaa. Päärakennukseen mahtuu mukavasti yöpymään 17 henkilöä, muuten tilat soveltuvat jopa 40 hengen porukalle! Tämä on saaristolaistunnelmaa parhaimmillaan.

Villa Kajuutta

Tämä kohde hurmaa tyylikkyydellään! Vain 45 min matkan päässä Turun keskustasta sijaitseva hirsitalo on täydellinen valinta mökkiviikonloppua varten. Varustukseen kuuluu kauniin saunan lisäksi ulkoporeamme sekä puulämmitteinen palju! Paikalle voi saapua myös veneellä, sillä vierasvenesatama on vain kivenheiton päässä.

Vietä rentouttava mökkireissu Turun alueella! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia mökkejä, villoja ja huviloita yrityksille kokoustamiseen sekä virkistyspäivien ja tiimipäivien viettoon sekä yksityiskäyttöön perheille ja kaveriporukoille. Rentoudu luonnon helmassa ja nauti hyvistä löylyistä ja pulahda välillä uimaan järveen tai mereen. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa mökki Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat