Vuokramökit Uusimaa

Löydä kaikki Uudenmaan vuokramökit helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Uudenmaan parhaat vuokramökit

AihkiNjarga

PORKKALA. Kirkkonummen Porkkalassa sijaitseva moderni villa merenrannalla on täydellinen virkistyspäiviin sekä pienimuotoisiin juhliin. Tänne majoittuu mukavasti 7 henkilöä ja saunasta mahtuu kerralla nauttimaan 8 henkeä.

Villa Skitunäs

PYHTÄÄ. Ihana, hyvin varusteltu hirsihuvila vain tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Tunnelmallisessa vuokramökissä on iso avara oleskelutila, jossa on tunnelmallinen luonnonkivinen takka. Täällä on jopa biljardipöytä!

Hawkhill / Villa Juhani

VIHTI. Upea kokoushuvila keskellä luontoa Nuuksiossa. Juhani sopii erityisen hyvin johtoryhmän kokouksiin ja erilaisiin suunnittelu- ja tiimipäiviin. Upea kelohirsisauna, spa-osasto ja oma ranta!

Villa Seasong

VÄSTERSKOG. Kaunis, merellinen juhla-, kokous-, virkistys-, ja majoituskohde Sipoon saaristossa vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Täällä järjestät jopa 50 hengen tapahtumia!

Majamaja Helsinki

HELSINKI. Luksusta ja viimeisen päälle mietittyjä yksityiskohtia keskellä merimaisemaa! Majamajoja on yhteensä neljä ja voit vuokrata vaikka kaikki omaan käyttöön. Majamajat sopii hyvin vaikkapa etätoimistoksi tai workshop-kohteeksi!

Kettukallion Elämystila

LOHJA. Tunnelmaa ja vanhan ajan henkeä! Elämyskylä upealla sijainnilla savusaunan ja paljun kera. Erinomainen perhejuhliin tai työporukan virkistyspäiviin!

Hiisi Resort

NUMMELA. Hiisi Resortin hyvin varustellut huvilat kuvankauniissa järvimaisemissa kutsuvat nauttimaan. Täältä löytyy muun muassa palju, ulkoporeallas ja lapinkota. Loistavat ulkoilumahdollisuudet!

Villa Paratiisi

OTALAMPI. Huvila Nuuksion kansallispuiston kainalossa! Villa Paratiisi on täydellinen paikka irtautua arjesta ystävien, perheen ja työkavereiden kesken, olla yhdessä ja rentoutua.

Mistä vuokramökki Uudeltamaalta? Venuusta tietysti!

Uusimaa on täynnä upeita vuokramökkejä. Parhaat vuokrattavat mökit löydät helposti Venuusta. Löydät hirsimökit, huvilat, villat ja monet muut suositut vuokrattavat mökit monelta alueelta, mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Hanko, Sipoo, Inkoo, Lohja, Kirkkonummi ja Hyvinkää.

Mökkireissu on usein mahtava idea niin perheen, kaveriporukan kuin työporukankin kesken. Rentoa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja juomaa, saunomista, höyryävässä paljussa lillumista, uimista. Rajaa helposti hakua eri kriteerien kautta (mm. sijainti, koko, muut lisäkriteerit) unelmiesi mökin löytämiseksi.

Millaiset ominaisuudet ja varustelut tekevät mökistä sinulle täyden kympin valinnan? Ehkä jokin seuraavista:

  • Rantasauna, laituri ja palju
  • Karaokelaitteisto, äänentoisto
  • Oma piha tai terassi
  • Esteetön mökki
  • Omat ruoat ja juomat sallittu? Vai sittenkin pitopalvelu tai catering mökille?

Näillä ja monilla muilla ominaisuuksilla varustellut mökit ovat Venuussa muutaman klikkauksen päässä.

Mikäli mökin vuokraamisen hinta mietityttää, kannattaa muistaa, että edullisiakin vuokramökkejä löytyy! Esimerkiksi Espoosta, Vantaalta, Inkoosta, Järvenpäästä, Porvoosta, Loviisasta ja Nurmijärveltä löytyy huippulaadukkaita mökkejä esimerkiksi 200-400€ hintaan. Ekstrapalveluja ja -ominaisuuksia mökiltään kaipaavien kannattaa asettaa vuokrausbudjetti esimerkiksi haarukkaan 500-1000€.

Jos löysit upean mökin, josta puuttuu jokin kaipaamasi ominaisuus (esim. palju), löydät nämä ja monet muut vuokrattavat juhla- ja tapahtumatarvikkeet Venuusta omasta osiostaan.

Kokous, workshop, tiimipäivä, kesäjuhla, pikkujoulut, häät, polttarit – mökki on huikea ratkaisu moniin eri tilaisuuksiin.

Klikkaa siis itsesi Venuun kattavaan mökkihakuun, ota palvelun kautta suoraan yhteyttä kohteiden vuokraajiin ja buukkaa unelmiesi mökki, huvila tai villa päiväksi, viikoksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa!

Meihin luottavat