Vuokramökit saaristo

Löydä kaikki vuokramökit saaristossa helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat vuokramökit saaristossa

Villa Bergholmen / Kekkosen kulma

KEMIÖNSAARI. Saarikiinteistökokonaisuus sijaitsee maineikkaalla Kekkosen kulmalla, Taalintehtaan edustalla! Viihtyisä huvila sopii loistavasti niin pidempiin vierailuihin kuin päivätapahtumiin esimerkiksi workshopin tai kokouksen merkeissä. Turun saariston tuntumassa komeilevaan mökkiin voi tuoda omat tarjoilut, mutta halutessanne myös catering järjestyy.

Airisto Hill

PARAINEN. Viihtyisä mökki saaristossa on rennomman tapahtuman ykkös valinta! Miltä kuulostaisi esimerkiksi viikonloppu polttareiden tai juhlien merkeissä? Sijainnistaan Turun saaristossa huolimatta, on paikalle mahdollista saapua myös autolla. Mökin suuri terassi tarjoaa upeat merinäkymät, uima-altaan sekä ulkoporeammeen. Tässä kelpaa ihailla auringonlaskuja!

Villa Kutuluoto

RYMÄTTYLÄ. Villa Kutuluoto on upea huvila aivan meren äärellä! Anna laineiden kuljettaa porukka Turun saaristoon, jossa taittuu tapahtumat aina synttäreistä tiimi-iltaan. Tilaisuuden kruunaa pehmeät löylyt mökin saunassa, hyppy virkistävään meriveteen sekä rento oleskelu terassin kylpytynnyreissä. Täällä yöpyy 14 henkeä, mutta päivätilaisuuteen sopii enemmänkin!

Villa Constantine

PARAINEN. Vietä rento viikonloppu, perhejuhlat ja firman virkistyspäivä Villa Constantinen kauniissa saaristomaisemissa! Turun saaristossa Paraisissa sijaitsevaan ihanaan mökkiin kuuluu päärakennuksen lisäksi oma hiekkaranta, puulämmitteinen rantasauna sekä ulkoporeallas aivan veden äärellä. Täällä viihtyy helposti pidempäänkin! Illan tarjoilut järjestyvät näppärästi grillaillen ja iltojen viilentyessä voi siirtyä takan lämpöön sisälle.

Kapteenin Huvila

PARAINEN. Kerrassaan upea huvila Turun saaristossa kutsuu viihtymään! Todella viihtyisien sisätilojen lisäksi Kapteenin Huvilaan kuuluu avara pihapiiri, saunarakennus ja tunnelmallinen merivesipalju. Yöpymään sopii 17 henkeä, mutta päiväksi toki enemmänkin. Huvilan erikoisuutena on Kapteenin salakapakka, jossa karaoke voi raikaa pitkälle aamun pikkutunneille. Tuo itse tarjoilut tai anna pitopalvelun auttaa!

Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

TURKU. Modernit merihenkiset tilat ja puusauna tarjoavat tilat vaativampaankin makuun! Useammasta rakennuksesta koostuva Villa Wolax tarjoilee loistavat puitteet tilaisuuksiin saaristossa, aivan Turun lähellä. Kommodorin rantahuvilassa on tilava oleskelutila jopa noin 40-60 hengelle. Myöskin sanomaan sopii kerrallaan 25 henkeä. Lisätilaa mökkiin tuo suuri terassi, jossa voi nauttia myös ulkoporealtaan lämmöstä.

Airiston Lumous

PARAINEN. Vietä korkeatasoinen ja ylellinen saaristoelämys Airiston Lumouksessa! Tämä upea huvila Turun saaristossa tarjoaa kaiken, mitä juhlan tai muun kokoontumisen viettoon voi toivoa. Aikaa kelpaa viettää sisätilojen lisäksi valtavalla terassilla, Hotspring-ulkoporealtaassa, saunan löylyissä tai ikiomalla hiekkarannalla. Kuvittele tänne vaikkapa ihanat, hieman pienemmät häät, merkkipäivän juhla tai tiimin virkistysilta!

Santalahti / Villa Aava

KOTKA. Isommatkin kokoontumiset mahdollistava Villa Aava on nappivalinta yrityksen, perheen tai vaikkapa kaveriporukan tapahtumaan. Suoraa avomerelle ja saaristoon aukeavat maisemat hurmaavat taatusti jokaisen! Tilaisuudesta riippuen sopii huvilaan parhaimmillaan jopa 200 henkeä. Yöpymään mökissä mahtuu 18 henkeä. Villaan kuuluu tyylikkäiden sisätilojen lisäksi jopa 74m2 kokoinen katettu terassi.

Vietä rentouttava mökkireissu saaristossa! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia mökkejä, villoja ja huviloita yrityksille kokoustamiseen sekä virkistyspäivien ja tiimipäivien viettoon sekä yksityiskäyttöön perheille ja kaveriporukoille. Sopivia mökkejä löytyy niin kaikkien tuntemasta Turun saaristosta kuin myös pitkin Suomen rannikkoa esimerkiksi Porvoossa, Sipoossa ja Kotkassa. Löydä helposti unelmiesi saaristomökki seuraavaan tapahtumaasi liikkumalla Venuun haun kartalla haluamaasi kohtaan Suomen rantaviivaa!

Saaristomökkeihin kuuluu usein oma sauna sekä ranta tai laituri, josta pulahtaa uimaan. Rentoudu siis luonnon helmassa ja nauti hyvistä löylyistä sekä merimaisemista! Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa mökki Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat