Catering ja pitopalvelu Helsinki

Löydä kaikki Helsingin pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä Helsingin parhaat pitopalvelut

Bufferi Catering

Bufferi Cateringiltä löytyy valtavan laajaa osaamista eri ruokakulttuureista sekä ihanan monipuolinen palvelukattaus. Sormisyötävät, istuvat illalliset, astiat, kalusteet, tekniikka... Täältä saat kaiken mitä juhliisi tarvitset.

Katso hinnat ja lisätiedot

Delicatessen

Delicatessenista saat laadukkaat ja ammattitaitoiset menukokonaisuudet, joita voit muokata omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Jätä käytännön järjestelyt heidän huolekseen ja nauti tilaisuudestasi täysin rinnoin!

Katso hinnat ja lisätiedot

Food Camp Finland

Tarjolla ei ole vain herkullista ruokaa vain koko ruokailu on Food Camp Finlandin avulla elämys: tunnelma, miljöö ja seura lyövät kättä ikimuistoisten, ravintolatasoisten annosten kanssa.

Katso hinnat ja lisätiedot

Hävikkiruokaravintola Loopin Catering

Tee hyvää ruokailijoille sekä ilmastolle! Hävikkiruokaravintola Loopin Catering loihtii ylijäämäaineksista herkullisia tarjoiluja. Sesongin parhaat raaka-aineet säästyvät kompostilta, sinä nautit herkuista!

Katso hinnat ja lisätiedot

Epic Foods

Kaupan parhaista take-away ruoistakin tuttu Epic Foods on myös catering! Pelkkään ensiluokkaiseen take-away ruokaan erikoistunut catering on kaupungin herkullisin vegetarjoilujen tekijä. Myös lihansyöjille!

Katso hinnat ja lisätiedot

Konseptin Cocktail-catering

Entäs juomapuoli sitten? Ravintola Konseptin liikkuva cocktailbaari kruunaa juhlat, tuparit, synttärit tai häät. Täältä saat juhliisi vaikka nimikkococktailin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Kylädeli Catering

Oletko uniikkia kakkua vailla? Kylädeli Catering on tunnettu kauniista ja massasta erottuvista kakuistaan! Täältä löydät unelmiesi hääkakun tai ikimuistoisen pöydän keskipisteen synttäreille.

Katso hinnat ja lisätiedot

Bruket Cafe & Catering

Trendikkäämpään makuun täydellinen Bruket Cafe & Catering tekee instakuvien arvoiset tarjoilut, näyttävät ruoat kuvauksiin tai järkkää ruokajuhlat tiloissaan. Näitä on kehuttu!

Katso hinnat ja lisätiedot

Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin Helsingissä ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!