Catering ja pitopalvelu Helsinki

Löydä kaikki Helsingin pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä Helsingin parhaat pitopalvelut

Farouge Catering

Farouge on helsinkiläisen ravintolakentän legenda – ja ihanan värikkäitä libanonilaiskeittiön herkkuja on mahdollista tilata myös kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin! Farougen keittiössä valmistuu tarjoilut 50-500 hengen tilaisuuksiin, mutta myös yli 2000 hengen tapahtumat ovat mahdollisia!

Katso hinnat ja lisätiedot

Delicatessen

Delicatessenista saat laadukkaat ja ammattitaitoiset menukokonaisuudet, joita voit muokata omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Jätä käytännön järjestelyt heidän huolekseen ja nauti tilaisuudestasi täysin rinnoin!

Katso hinnat ja lisätiedot

Food Camp Finland

Tarjolla ei ole vain herkullista ruokaa vain koko ruokailu on Food Camp Finlandin avulla elämys: tunnelma, miljöö ja seura lyövät kättä ikimuistoisten, ravintolatasoisten annosten kanssa.

Katso hinnat ja lisätiedot

Soupster Catering

Täyden kympin catering 26 vuoden kokemuksella! Soupster cateringilla on kokemusta jo yli 10 000 tapahtumasta aina tuhansien ihmisten gaaloista 20 hengen perhejuhliin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Haikala Catering

Maanläheisiä, reiluja sekä maukkaista annoksia Euroopasta Aasiaan! Tarjoiluissa korostetaan sesongin raaka-aineita ja ruokien lisäksi Haikalalta saa myös henkilökunnan tilaisuuksiin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Green Hippo Catering

Supersuositun Green Hipon aamiaiset, lounaat ja illalliset saa myös omiin tilaisuuksiin! Green Hipon annoksia on tarjoiltu niin pienemmän porukan tilaisuuksissa kuin suurissa tapahtumissa aina Slushista Ruisrockiin ja Flow Festivaleille.

Katso hinnat ja lisätiedot

Kylädeli Catering

Oletko uniikkia kakkua vailla? Kylädeli Catering on tunnettu kauniista ja massasta erottuvista kakuistaan! Täältä löydät unelmiesi hääkakun tai ikimuistoisen pöydän keskipisteen synttäreille.

Katso hinnat ja lisätiedot

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

Cocktailit tekee juhlan! Son of a Punchin cocktailbaari-catering säväyttää! Juomat valmistuvat aitona käsityönä ja niihin käytetään vain omin käsin tehtyjä mehuja, mausteita ja runsaasti vihreitä yrttejä.

Katso hinnat ja lisätiedot
Catering ja pitopalvelu, Helsinki

Synttärit, häät, kesäjuhlat, valmistujaiset, juhlat, kokous, seminaari tai jokin muu tilaisuus Helsingin seudulla tiedossa, mutta ruoat ja juomat järjestämättä? Varaa Venuun kautta huippulaadukas pitopalvelu hoitamaan tarjoilut puolestasi ja keskity itse nauttimaan tapahtumasta!

Venuusta löydät Helsingin parhaat catering-palvelut, jotka voivat hoitaa puolestasi tilaisuutesi ruoka- ja juomapuolen aina suunnittelusta kuljetukseen, koristeluista tarjoiluihin, sekä plaseerauksesta siivoamiseen. Useimmat pitopalvelut toimivat niin Helsingin keskustan alueella (esim. Kluuvi, Kamppi, Töölö, Punavuori, Ullanlinna, Eira) kuin ydinkeskustan ulkopuolellakin (esim. Lauttasaari, Kallio, Pasila, Munkkiniemi).

Ruokalistalle vegeä, lihaa, kalaa, kanaa, vai vähän kaikkea? Venuun pitopalveluvalikoima kattaa huippulaadukkaat ja monipuoliset catering-palvelut eri tyylilajeista ja raaka-aineista – myös vegaanisena. Olipa mielessä sitten perinteinen kotiruoka, moderni fine dining, välimerellinen tapas, rento street food, mausteinen intialainen tai vaikka pizzabuffet, Venuusta löydät varmasti sopivan cateringin niin ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, pikkujouluihin, henkilöstöjuhlaan kuin asiakastilaisuuteenkin.

Cateringin palkkaaminen on mahtava tapa järjestää juhlien tarjoilut sekä yksityisjuhliin että yritystilaisuuksiin. Monia kuitenkin mietityttää, kuinka paljon pitopalvelu maksaa. Hyvä nyrkkisääntö on, että esimerkiksi kolmen ruokalajin menu maksaa usein 25-60€ henkilöltä. Hintaan vaikuttaa yleensä pitopalvelun suosio, juhlien ajankohta, ruokailijoiden määrä ja menun sisältö.

Venuun kautta voit helposti lähettää tarjouspyyntöjä ilmaiseksi useammallekin catering-toimijalle. Näin varmistat, että löydät laadukkaan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tarjouksen – ja pääset itse keskittymään tarjoiluiden sijaan täysillä itse tapahtumaasi!