Catering ja pitopalvelu Helsinki

Löydä kaikki Helsingin pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä Helsingin parhaat pitopalvelut

Bufferi Catering

Bufferi Cateringiltä löytyy valtavan laajaa osaamista eri ruokakulttuureista sekä ihanan monipuolinen palvelukattaus. Sormisyötävät, istuvat illalliset, astiat, kalusteet, tekniikka... Täältä saat kaiken mitä juhliisi tarvitset.

View prices and more information

Delicatessen

Delicatessenista saat laadukkaat ja ammattitaitoiset menukokonaisuudet, joita voit muokata omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Jätä käytännön järjestelyt heidän huolekseen ja nauti tilaisuudestasi täysin rinnoin!

View prices and more information

Food Camp Finland

Tarjolla ei ole vain herkullista ruokaa vain koko ruokailu on Food Camp Finlandin avulla elämys: tunnelma, miljöö ja seura lyövät kättä ikimuistoisten, ravintolatasoisten annosten kanssa.

View prices and more information

Hävikkiruokaravintola Loopin Catering

Tee hyvää ruokailijoille sekä ilmastolle! Hävikkiruokaravintola Loopin Catering loihtii ylijäämäaineksista herkullisia tarjoiluja. Sesongin parhaat raaka-aineet säästyvät kompostilta, sinä nautit herkuista!

View prices and more information

Epic Foods

Kaupan parhaista take-away ruoistakin tuttu Epic Foods on myös catering! Pelkkään ensiluokkaiseen take-away ruokaan erikoistunut catering on kaupungin herkullisin vegetarjoilujen tekijä. Myös lihansyöjille!

View prices and more information

Konseptin Cocktail-catering

Entäs juomapuoli sitten? Ravintola Konseptin liikkuva cocktailbaari kruunaa juhlat, tuparit, synttärit tai häät. Täältä saat juhliisi vaikka nimikkococktailin.

View prices and more information

Kylädeli Catering

Oletko uniikkia kakkua vailla? Kylädeli Catering on tunnettu kauniista ja massasta erottuvista kakuistaan! Täältä löydät unelmiesi hääkakun tai ikimuistoisen pöydän keskipisteen synttäreille.

View prices and more information

Bruket Cafe & Catering

Trendikkäämpään makuun täydellinen Bruket Cafe & Catering tekee instakuvien arvoiset tarjoilut, näyttävät ruoat kuvauksiin tai järkkää ruokajuhlat tiloissaan. Näitä on kehuttu!

View prices and more information
Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin Helsingissä ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!