Aikuisten synttärit Helsinki

Missä järjestää aikuisten synttärit? Löydä tila Helsingistä helposti Venuu.fi:stä!

  • 4800+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Suomen parhaat juhlatilat syntymäpäiviin

Sing and Pore

Vapauttakaa sisäiset kultakurkkunne ja tulkaa viettämään eeppiset karaokesynttärit Mummotunnelin yhteydessäolevaan yksityiseen karaokebaariin.

G Livelab

Yksi Helsingin parhaista musaklubeista ja keikkapaikoista toimii erinomaisesti musiikinrakastajien synttärijuhliin. Oma baaritiski palvelee ja erinomaisesti varusteltu esiintymislava odottaa valliottajaansa.

Roba Lounge II

Luksushuoneisto sijaitsee upealla paikalla Iso Roban sykkeessä. Täällä on kaikki: tilava luksussauna, täysin varusteltu keittiö/baaritiski, oleskelutilaa, karaoke ja äänentoisto.

Juhlatila M6

Mannerheimintiellä sijaitsevassa monimuotoisessa juhlatilassa on vietetty monet eeppiset bileet. Kalusta tila omaan makuusi sopivaksi, laita valaistus minttiin ja nauti illasta Helsingin ytimessä.

Liberty or Death

Pala Brooklyniä Erottajalla löytyy Liberty or Deathista. Erinomaisista ja luovista cocktaileistaan tunnettu baari on upea aikuisten synttäreiden pitopaikka, täällä juomaa ja tunnelmaa riittää.

Klaus K / Sky Terrace

Kesän parhaat synttärit järjestetään kuvankauniin hotelli Klaus K:n ekslusiivisella kattoterassilla. Katettu lasiseinäinen tila suojaa auringolta, terassin avoimella puolella kippistelet Helsingin kattojen yllä.

Villa Ivan Falin / Venevaja

Suuntaa meren äärelle ja tuo synttäriporukkasi ihastuttavan Villa Ivan Falinin venevajaan. Aivan meren äärellä sijaitsevassa tilassa kesä pääsee sisälle, ja tunnelma on lumoava. Tänne voit tuoda omat juomat tullessasi.

Pizzeria Via Tribunali, Kallio

Napolilaista pizzaa, kurkun kostuketta ja urbaania tunnelmaa Kallion sykkeessä? Kyllä kiitos! Huippusuositun pizzerian viihtyisän alakerran voi vuokrata vain oman synttärijuhlaporukan käyttöön. Ähky on taattu!

Juhli synttäreitä aikuisten kesken Helsingissä tyylillä! Venuu.fi:stä löydät sopivat juhlatilat aikuisten syntymäpäiväjuhliin joko kavereiden kesken tai isommalla porukalla. Paljon tiloja niin pieniin kuin isoihin synttärijuhliin sekä tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tyylikkäitä ja persoonallisia tiloja kolmikymppisille, nelikymppisille, viisikymppisille ja kaikenikäisille juhlijoille. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva juhlatila syntymäpäiväjuhliin Helsingistä Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu