Aikuisten synttärit Helsinki

Missä järjestää aikuisten synttärit? Löydä tila Helsingistä helposti Venuu.fi:stä!

  • 5800+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Suomen parhaat juhlatilat syntymäpäiviin

Sing and Pore

Vapauttakaa sisäiset kultakurkkunne ja tulkaa viettämään eeppiset karaokesynttärit Mummotunnelin yhteydessäolevaan yksityiseen karaokebaariin.

G Livelab

Yksi Helsingin parhaista musaklubeista ja keikkapaikoista toimii erinomaisesti musiikinrakastajien synttärijuhliin. Oma baaritiski palvelee ja erinomaisesti varusteltu esiintymislava odottaa valliottajaansa.

Roba Lounge II

Luksushuoneisto sijaitsee upealla paikalla Iso Roban sykkeessä. Täällä on kaikki: tilava luksussauna, täysin varusteltu keittiö/baaritiski, oleskelutilaa, karaoke ja äänentoisto.

Liberty or Death

Pala Brooklyniä Erottajalla löytyy Liberty or Deathista. Erinomaisista ja luovista cocktaileistaan tunnettu baari on upea aikuisten synttäreiden pitopaikka, täällä juomaa ja tunnelmaa riittää.

Klaus K / Sky Terrace

Kesän parhaat synttärit järjestetään kuvankauniin hotelli Klaus K:n ekslusiivisella kattoterassilla. Katettu lasiseinäinen tila suojaa auringolta, terassin avoimella puolella kippistelet Helsingin kattojen yllä.

Villa Ivan Falin / Venevaja

Suuntaa meren äärelle ja tuo synttäriporukkasi ihastuttavan Villa Ivan Falinin venevajaan. Aivan meren äärellä sijaitsevassa tilassa kesä pääsee sisälle, ja tunnelma on lumoava. Tänne voit tuoda omat juomat tullessasi.

Pizzeria Via Tribunali, Kallio

Napolilaista pizzaa, kurkun kostuketta ja urbaania tunnelmaa Kallion sykkeessä? Kyllä kiitos! Huippusuositun pizzerian viihtyisän alakerran voi vuokrata vain oman synttärijuhlaporukan käyttöön. Ähky on taattu!

Juhli synttäreitä aikuisten kesken Helsingissä tyylillä! Venuu.fi:stä löydät sopivat juhlatilat aikuisten syntymäpäiväjuhliin joko kavereiden kesken tai isommalla porukalla. Paljon tiloja niin pieniin kuin isoihin synttärijuhliin sekä tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tyylikkäitä ja persoonallisia tiloja kolmikymppisille, nelikymppisille, viisikymppisille ja kaikenikäisille juhlijoille. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva juhlatila syntymäpäiväjuhliin Helsingistä Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat