Edulliset juhlatilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Edulliset juhlatilat Helsinki – löydä Helsingin parhaat edulliset juhlatilat

Saunat.fi Punavuori

Punavuoressa sijaitsevassa tyylikkäässä juhlatilassa onnistuu myös saunaillan pitäminen. Tilan mukana tulee myös palju edullisesti! Tilaa riittää oleskeluun, saunomiseen ja juhlimiseen noin 24 henkilölle.

Ravintola Talentti

Laadukas ja moderni ravintola viihtyisän Lämpiön yhteydessä tarjoaa miellyttävän ympäristön erilaisiin juhliin! Juhlatila muuntautuu juuri omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Pähkinäsauna

Upea saunatila jossa järjestyy rennot juhlat, yritystilaisuus tai saunailta! Tilaan voi tuoda omat tarjoiltavat. Tilaisuuden kruunaa virkistävä pulahdus altaaseen!

Stidilä

Rempseän tunnelmallinen ja viihtyisä Stidilä sopii juhlaan kuin juhlaan! Juhlatila huokuu rouheaa urbaania tunnelmaa ja leikkisään tilaan mahtuu jopa 70 juhlijaa.

Lapinlahden Lähde / Omenapuutalo

Omenapuutalo on kaunis vanha puutalo Lapinlahden vanhalla sairaala-alueella. Rouhea ja aito meininki on taattu! Ps. täällä on kuvattu musiikkivideoita, pidetty taidennäyttelyitä ja vietetty eeppisiä puutarhajuhlia. Hyväksi havaittu myös talven juhliin!

Rauhanaseman tupa ja sauna

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä sijaitseva edullinen juhlatila tuo tunnelmaa ja kodikkuutta saunailtaan. Tilassa järjestyy pienemmän porukan illanvietot erinomaisesti!

Huutokonttori

Jätkäsaaren Huutokonttorin kanttiini mukailee 1900-luvun alun satamamiljöön tunnelmaa. Yksityistapahtumia varten baarista voi rajata erillisen alueen vain oman seurueen käyttöön. Paikka on kuin rento olohuone yhdistettynä cocktail-baariin - maltillisella myyntitakuulla!

Puksu Room

Mikäli etsinnässä on freesi ja rento pub-ravintola juhlintaa varten, tämä siisti ja värikäs juhlatila on oikea valinta! Joustavuus, tilaisuuden räätälöinti sekä erinomainen asiakaspalvelu tulevat kirsikkana kakun päällä.

Mistä löytää edullinen juhlatila Helsingistä? Etsinnässä laadukas ja halpa juhlapaikka pääkaupunkiseudulla, josta ei joudu maksamaan itseään kipeäksi? Venuun kautta löydät helposti Helsingin parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot esimerkiksi kesäjuhliin, synttäreille, polttareille tai ihan vaan illanviettoon.

Yleinen kysymys vuokrattavia juhlapaikkoja koskien on “Kuinka paljon maksaa vuokrata juhlatila?”. Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen varaussivustosta löydät halvat juhlapaikat ja juhlahuoneistot kohtuuhintaan niin pohjois-Helsingistä, itä-Helsingistä kuin etelä-Helsingistäkin. Selaa valikoimaa ja tsekkaa edulliset tilat alueilta kuten keskusta, Jätkäsaari, Ruoholahti, Kamppi, Kluuvi, Kruununhaka, Hakaniemi, Kallio, Vallila, Katajanokka, Alppila, Kalasatama, Ullanlinna, Punavuori, Eira, Töölö, Lauttasaari, Hermanni, Pasila, Munkkiniemi, Malmi, Haaga, Käpylä, Herttoniemi, Vanhakaupunki, Itäkeskus, Vuosaari ja Kulosaari.

Helsingistä löytyy roppakaupalla hulppeita ja kalliita juhlapaikkoja, mutta laadukkaita vaihtoehtoja löytyy myös halvalla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi luksus saunaosasto, tyylikäs salonki, avara teatteri tai juhlasali, kattohuoneisto tai kattoterassi, design loft-tila, yksityinen kabinetti, moderni lounge, vip-tila, viihtyisä ravintola, baari tai yökerho, elokuvateatteri tai valoisa galleria? Eri budjetteihin sopivia vaihtoehtoja löytyy Helsingin keskustan lisäksi myös 10km, 20km ja 50km sisällä Helsingistä. Jos tarkoitus on saapua juhlapaikalle omalla autolla, muista tarkistaa juhlatilan pysäköintimahdollisuus.

Oli hakusessa sitten perinteinen, moderni, tunnelmallinen, persoonallinen, intiimi tai tilava juhlatila, olet oikeassa paikassa. Listoilta löytyy sekä yksityis- että yrityskäyttöön sopivat halvat vaihtoehdot 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengen juhliin. Hakua rajaamalla voit valita juhliisi tarpeelliset lisäkriteerit, kuten esimerkiksi omat ruoat ja omat juomat, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), esteettömyys ja yöpymismahdollisuus.

Erilaisilla juhlilla on usein myös erilaisia tarpeita. Esimerkiksi pikkujouluissa karaoke voi olla ässä valinta. Oma piha tai puutarha sen sijaan voi viedä häät tai kesäjuhlat uudelle tasolle. Valitse vapaasti juhlatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet kuten wifi, videotykki, äänentoisto, narikka, piano, tanssilattia, baaritiski tai sauna.

Venuusta löydät varmasti sopivan juhlatilan edullisesti ja luotettavasti, oli tiedossa sitten ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rapujuhlat, kihlajaiset, henkilöstöjuhlat, rippijuhlat, karonkka tai asiakastilaisuus. Tutustu siis satoihin mielenkiintoisiin vaihtoehtoihin, vertaile hintoja, lue muiden arvosteluja ja ota helposti yhteyttä suoraan kohteiden tarjoajiin.

Parhaat juhlat alkavat Venuusta!

Meihin luottavat