Edulliset juhlatilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5200+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Helsingin parhaat edulliset juhlatilat

Saunat.fi Punavuori

Punavuoressa sijaitsevassa tyylikkäässä juhlatilassa onnistuu myös saunaillan pitäminen. Tilan mukana tulee myös palju edullisesti! Tilaa riittää oleskeluun, saunomiseen ja juhlimiseen noin 24 henkilölle.

Ravintola Talentti

Laadukas ja moderni ravintola viihtyisän Lämpiön yhteydessä tarjoaa miellyttävän ympäristön erilaisiin juhliin! Juhlatila muuntautuu juuri omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

MySauna Käpylä

Rustik-henkisessä korkeatasoisessa juhlatilassa onnistuu ihanan rennot juhlat takkatulen ääressä – hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Omien juotavien ja tarjoilujen tuominen on sallittua!

Stidilä

Rempseän tunnelmallinen ja viihtyisä Stidilä sopii juhlaan kuin juhlaan! Juhlatila huokuu rouheaa urbaania tunnelmaa ja leikkisään tilaan mahtuu jopa 70 juhlijaa.

Graniittilinna / Konjakki-kabinetti

Nostalginen ja intiimi kabinetti tarjoaa tyylikkäät puitteet illallistamiselle pienellä porukalla ravintola Graniittilinnan kellarikerroksessa. Tilaan mahtuu mukavasti 8 henkilöä ison pöydän ääreen.

Rauhanaseman tupa ja sauna

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä sijaitseva edullinen juhlatila tuo tunnelmaa ja kodikkuutta saunailtaan. Tilassa järjestyy pienemmän porukan illanvietot erinomaisesti!

Hellapoliisi

Älä anna vanhan teollisuusrakennuksen ulkonäön hämätä, sillä tämä tila tarjoaa viihtyisän ja kotoisan tunnelman! Illan viihdykkeenä ja vetonaulana toimii kätevästi näyttävä pinkki-musta biljardihuone. Musat hoituu nostalgisesti jukeboksin avulla!

Puksu Room

Mikäli etsinnässä on freesi ja rento pub-ravintola juhlintaa varten, tämä siisti ja värikäs juhlatila on oikea valinta! Joustavuus, tilaisuuden räätälöinti sekä erinomainen asiakaspalvelu tulevat kirsikkana kakun päällä.

Juhli upeissa puitteissa Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät edulliset vuokrattavat juhlatilat ja juhlapaikat isoihin ja pieniin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista valmistujaisiin. Löytyy myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila juhlillesi Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat