Juhlatilat Espoo

Löydä kaikki Espoon juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5200+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlapaikat Espoossa

Täffä AB / Juhlasali

Upea avara juhlatila Otaniemessä sopii isommallekin porukalle! Täällä järjestyy niin istuvat illalliset, discot kuin muutkin pirskeet!

Backbyn Kartano / Vilpola

Ihastuttava maalaiskartanon vilpola sijaitsee hurmaavassa, historiallisessa miljöössä. Lasiverannalla ihastelet puiston maisemia, tilasta on oma uloskäynti puutarhaan!

HERRÖ

Herrö Espoon Suvisaariston merimaisemissa on uniikki ja tunnelmallinen juhlatila yritys- ja yksityisjuhliin.

Lucy in the Sky / Kabinetti

Keilaniemen tornitalon huipulla sijaitseva sushirafla on uunituore juhlatila, jonka maisemat meren ylle salpaavat hengen. Nauti erinomaisesta ruoasta ja omasta rauhasta Pk-seudun parhaissa maisemissa.

Haltia Lake Lodge / NOOX meeting space

Vietä intiimi illallinen pienellä porukalla Nuuksion järviylängön maisemissa, metsänhaltioiden suojeluksessa! 🧝‍♀️🍃

Villa Elfvik / Juhlatila

Leppävaaran kupeessa sijaitsevassa jugend-huvilassa riittää arvokasta tunnelmaa. Toimiva juhlatila talon alakerrassa on yksityinen ja hienot maisemat pihalle kruunaavat illan. Erinomainen perhejuhliin!

Trap Factory / Juhlatila

Uniikin industrialinen tila, joka mahdollistaa juhlat kuin juhlat! Pakohuonepelikeskuksen uniikki juhlatila muuntautuu moneksi, yhdistä juhliisi pakopeliskabailu joka ei unohdu.

Espoon Kartano

Historiallinen 1700-luvulla rakennettu kartano sopii astetta ylellisempiin juhliin. Yhdistele eri saleista juhliisi sopiva kokonaisuus, kauniit pastellinväriset salit ovat näyttävän upeita.

Vietä juhlasi Espoossa upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydä vuokrattavat juhlatilat kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja synttäreistä valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja tarjoilut. Tutustu monipuoliseen juhlatilatarjontaan ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat