Saunatilat Espoo

Löydä kaikki Espoon saunatilat helposti Venuu.fi:stä!

 • 5800+ tilaa
 • Helppo ja nopea
 • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Saunatilat Espoo – löydä parhaat saunatilat Espoossa

Hotelli Lepolampi / Iso rantasauna

Hotelli Lepolammen Iso rantasauna on suurillekin ryhmille soveltuva saunatila, jossa saunoo jopa noin 45 henkilöä! Tilaan kuuluu kaksi saunaa ja pukuhuonetta, joihin voi halutessaan jakautua esimerkiksi naisten ja miesten kesken. Saunojen yhteydessä on myös takkahuone, jossa mahdollisuus myös ruokailuun. Kaikki tarjoilut saunatilaan järjestyvät hotellilta, josta löytyy myös paljon majoitustilaa.

Saunat.fi Tapiola

Aivan Tapiolan ytimessä sijaitseva tyylikäs ja tilava saunatila toimii loistavasti niin synttäreihin ja pikkujouluihin kuin edustustilaisuuksiin ja kokouksiin – saunailtoja tietenkään unohtamatta. Suurista ikkunoista tulvii paljon valoa tähän saunatilaan, joka nousee Tapiolan kattojen ylle. Maisemia pääsee ihailemaan myös viihtyisältä terassilta, joka tuo mukavasti lisätilaa.

Technopolis Otaniemi / Tesla

Kattavasti varusteltu kokous- ja saunatila Aalto-yliopiston läheisyydessä on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi tiimipäivään, jossa yhdistyy kokoustaminen päivän aikana ja rennompi meininki illalla saunoen. Metronkin varrella sijaitsevaan Otaniemeen on helppo myös saapua monesta suunnasta. Saunatilaan voi tuoda omat juomat, mutta tarjoiluista vastaa Technopoliksen keittiö!

Raiskin saunatilat

Nyt Espoosta löytyy Saunatilat isolla S:llä! Hulppeat tilat soveltuvat parhaimmillaan jopa 120 hengelle. Saunatilan kattavaan varusteluun kuuluu suuri sali, jopa 20 henkeä istuttava sauna, ulkoporeallas sekä kaksi terassia! Saunan erikoisuutena on "kylmäkaivo", jossa juomat pysyvät kylmänä myös löylyjen ajan. Saunatilaan saa tuoda omat ruoka- ja juomataroilut, mutta halutessaan ne voi tilata myös Raiskilta!

Sihi Lounge

Tässä saunatilassa on kaikki mitä tarvitset ikimuistoisten juhlien ja muiden tapahtumien järjestämiseen! Tilavat oleskelu- ja ruokailutilat jopa 60 hengelle, keittiö, sauna sekä suuri terassi ulkoporeammeineen. Saunatilan keittiö on hyvin varusteltu muun muassa tilavalla jääkaapilla sekä kattavalla astiastolla.

HERRÖ

Ihastuttava merellinen saunatila Espoon saaristossa, Stora Herrön saarella. Punaisessa, sympaattisessa tuvassa saunot ja oleskelet omassa rauhassa, upeita merimaisemia ihaillen! Saunatilaan kuuluu itse saunan lisäksi oleskelutila pitkine pyötineen, kerrassaan hurmaava piha-alue sekä oma laituri.

Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

Kerää ystävät tai työporukka yhteen ja vuokraa Rongo-talon viihtyisä saunatila seuravaan juhlaan tai muuhun kokoontumiseen. Saunatilaan mahtuu mukavasti 15 hengen poppoo! Puitteisiin kuuluu tietenkin sauna, iso poreamme sekä reilusti jääkaappitilaa juomille ja muille tarjoiluille. Näistä on täydellinen saunailta tehty!

Haltia Lake Lodge / Sauna Vilpola

Oletko suomalaisen designin ystävä? Tässä saunatilassa mieli, keho ja silmä lepäävät! Tyylikkäästi sisustettu saunatila sopii parhaiten 5-15 hengen tilaisuuksiin. Tule siis viettämään tunnelmallista iltaa luonnon helmassa, Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Haltia Lake Lodgessa onnistuu myös yöpyminen!

Saunatilat Espoo – vietä rentouttava saunailta Espoossa! Venuu.fi:stä löydät kaikki tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Venuun laajasta valikoimasta löydät runsaasti sekä yksityis- että yrityskäyttöön sopivia saunatiloja Espoon eri alueelta, kuten:

 • Tapiola
 • Matinkylä
 • Westend
 • Otaniemi
 • Olari
 • Leppävaara
 • Niittykumpu
 • Nuuksio
 • Lahnus
 • Bodom
 • Soukka
 • Finnoo
 • Suurpelto
 • Sarfvik
 • Maari
 • Nuottaniemi
 • Hannus
Löydä myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat ruoat.

Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu. Suomen suosituimman juhla- ja saunatilojen varaussivuston valikoimaan on kuratoitu parhaat vuokrasaunat pohjoisesta etelään ja lännestä itään.

Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta. Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi äänentoisto, karaoke, anniskelulupa (A-oikeudet), pitopalvelu (catering), omat tarjoilut ja yöpymismahdollisuus.

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset puusaunat, savusaunat, sähkösaunat, höyrysaunat, infrapunasaunat, saunalautat ja saunaravintolat. Valikoimasta löydät edulliset saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa sopiva sauna Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat