Saunatilat Uusimaa

Löydä kaikki Uudenmaan saunatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Saunatilat Uusimaa – löydä Uudenmaan parhaat saunatilat

UUNI -boutique sauna & kabinetti

KARKKILA. Upean rouhean UUNIn saunatilan vertaista on vaikea löytää! Mielettömin tiiliseinin ja yksityiskohdin varustettu saunatila on täydellinen valinta vaikkapa polttareihin, syntymäpäiviin tai virkistyspäivään, kun varaat käyttöönne saunan yhteydessä olevan kabinetin. Tarjoilut järjestyy tilalta!

Juhlamenot / Maasauna Tellus

VÄSTERSKOG. Uniikki saunakokonaisuus Etelä-Sipoossa tarjoaa rentoutusta luonnon helmassa! Maasaunan lempeät löylyt ja viihtyisät oleskelutilat toimivat loistavasti pienen porukan saunailtoihin. Saunatilan yhteydessä on lisäksi palju! Varaa halutessasi myös majoitus Juhlamenojen huoneistoista tai mökeistä.

Koiviston Huvila / Iso Sauna

ESPOO. Nuuksion Sahajärven rannalla sijaitseva saunatila on tunnettu erityisen hyvistä löylyistään – testaa vaikka itse kaveriporukan tai tiimin kesken! Iso Sauna sopii mukavasti 20 hengen käyttöön, mutta viereinen pienempi sauna tuo lisätilaa 8 hengelle tarvittaessa. Koiviston Huvila järjestää saunalle suussa sulavat tarjoilut, joten voitte vain saapua nauttimaan löylyistä!

Juhlakellari Teho

LOHJA. Viimeisen päälle laitettu saunatila sisältää jopa 250m2 tilaa saunoa ja juhlia! Noin 30 hengelle sopivan tilan tähti on spa-osasto, johon kuuluu tunnelmallinen sauna sekä kaksi ylellistä poreallasta. Oleskelutilan puolella ilta taittuu bilistä pelaillen tai vaikkapa matsia katsellen. Tänne voi halutessaan tuoda omat juomat ja ruoat!

Mäntsälän Lataamo

MÄNTSÄLÄ. Nouse 8. kerrokseen, Mäntsälän kattojen ylle saunomaan! Moderniin saunatilaan kuuluu löylyhuoneen lisäksi kompakti oleskelutila, joka sopii loistavasti myös kokoustamiseen. Kokonaisuuden täydentää vielä tilava, suurelta osin katettu terassi, jossa kelpaa vilvoitella löylyjen välissä ja grillailla porukalla.

Padel & Golf Plaza / Lounge & Sauna

TUUSULA. Etsinnässä tyylikäs saunatila esimerkiksi pikkujouluihin tai synttäreihin? Kurkkaa Lounge & Sauna -saunatila! Viihtyisän oleskelutilan ja saunan lisäksi, juhla- tai kokouspäivään voi yhdistää turnauksen padelin tai (sisä)golfin merkeissä. Ikimuistoinen kombo löylyjä, hyvää kisailua ja oleskelua on taattu!

Palsta Kirkkonummi / Sauna

KIRKKONUMMI. Meren rannassa sijaitseva idyllinen Palstan saunatila on ihanan tyylikäs ja tunnelmallinen kohde tiimin tai ystäväporukan saunailtaan. Sisätiloja täydentää viihtyisä terassialue porealtaineen sekä laituri, josta voi pulahtaa virkistävään meriveteen uimaan. Saunatilan vieressä on myös savusauna, joka voidaan lämmittää halukkaille!

Saunatilat Uusimaa! Suomessa on arviolta yli kolme miljoonaa saunaa, mutta mistä löytää parhaat yksityis- ja yritystilaisuuksiin vuokrattavat saunatilat? Vastaus: Venuu!

Venuu.fi:stä löydät kaikki tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Löydä myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat tarjoilut. Suomen suosituimman juhla- ja saunatilojen varaussivuston valikoimaan on kuratoitu parhaat saunatilat pohjoisesta etelään ja lännestä itään.

Venuusta löytyy satoja eri kokoisia saunatiloja ympäri Suomen. Saunan koon lisäksi valinnanvaraa löytyy myös tilojen varustelusta. Jos illan aikana on tarkoitus tehdä muutakin kuin heittää löylyä, hakua rajaamalla voit valita saunatilalta kaipaamasi varustelut ja ominaisuudet. Usein toivottuja asioita ovat esimerkiksi:

  • videotykki
  • äänentoisto
  • karaoke
  • anniskelulupa (A-oikeudet)
  • pitopalvelu (catering)
  • omat ruoat ja omat juomat
  • yöpymismahdollisuus

Venuun käyttö on täysin ilmaista, joten voit rauhassa tutustua saunatiloihin, selailla eri vaihtoehtoja ja tsekata parhaat ja edulliset puusaunat, savusaunat, sähkösaunat, höyrysaunat, infrapunasaunat, saunalautat ja saunaravintolat.

Valikoimasta löydät Uudenmaan saunatilat niin hyvien kulkuyhteyksien varrelta kuin luonnon helmasta esimerkiksi järven, joen tai meren rannalta.

Tutustu Venuun monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa tarpeisiin sopiva saunatila!

Meihin luottavat