Catering ja pitopalvelu Vantaa

Löydä kaikki Vantaan pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä Vantaan parhaat pitopalvelut

Keikaus Catering

Moderneja makuelämyksiä ja räätälöityjä menukokonaisuuksia sesongin parhaista raaka-aineista. Kolmen serkkutytön catering-yritys, jossa ruoka on sydämen asia!

Katso hinnat ja lisätiedot

Base Catering

Base luo tilaisuuden teeman ja tarinan yhdessä upeaksi kokonaisuudeksi – aina ajan hermoilla oleva catering, joka hoitaa tilaisuudet Vantaalla!

Katso hinnat ja lisätiedot

Tommi's Kitchen

Palkitun catering-palvelun herkullista ruokaa ammattitaidolla ja laadukkaista raaka-aineista. Kysy myös henkilökunnasta ja kalusteista.

Katso hinnat ja lisätiedot

Empanada Tropical

Maistuisiko empanadat ja trooppiset hedelmäjuomat? Tässäpä Kolumbialaiseen ruokaan erikoistunut catering-palvelu, joka tarjoaa autenttisia makuja Etelä-Amerikasta.

Katso hinnat ja lisätiedot

Share Catering

Räätälöityjä ja laadukkaita makuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjoilut pieniin sekä isoihin juhliin. Share Catering palvelee isolla sydämellä ja hymyissä suin!

Katso hinnat ja lisätiedot

Soupster Catering

Laadukasta ruokaa, aitoja asiakaskohtaamisia ja räätälöityjä menukokonaisuuksia. Kansainvälisiä makuja tyylikkäästi yhdistelevä catering!

Katso hinnat ja lisätiedot

Sweet Pepper Catering

Välimeren makuja laadukkaista raaka-aineista. Sweet Pepper Catering loihtii maistuvat tarjoilut aina kotijuhlista yritystilaisuuksiin ja elegantteihin häihin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Delicatessen

Delicatessenin maukkaat menukokonaisuudet rakannetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä on loistava klassinen catering-palvelu!

Katso hinnat ja lisätiedot
Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen Vantaalla! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin Vantaalla ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!