Kokoustilat Vantaa

Löydä kaikki Vantaan vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat kokouspaikat Vantaalla

Kokoustilat Vantaa – Suomen suosituimmasta tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivustosta – löydät Vantaan parhaat kokoustilat alueilta kuten Tikkurila, Myyrmäki, Aviapolis, Hakunila, Korso, Ylästö, Tammisto, Kivistö, Martinlaakso, Hiekkaharju ja Vantaanlaakso. Sivuilta löytyvät laadukkaat kokouspaikat sopivat erinomaisesti esimerkiksi ison tai pienen kokouksen, workshopin, neuvottelun, työpajan, seminaarin, konferenssin, hallituksen kokouksen, asiakastapaamisen tai lanseerauksen järjestämiseen.

Suurimmasta osasta tiloja löytyy kaikki hyvään yritystilaisuuteen tarvittavat varustelut kuten kokoustekniikka, esitystekniikka, tussit, fläppitaulu, videotykki, wifi, valkotaulu ja äänentoisto. Muun muassa hybriditilaisuuksia varten listoilta löytyy myös vaihtoehtoja, joiden tiloissa myös striimaus onnistuu. Samaten esteettömät kokoustilat ja kokoustilat saunalla on huomioitu valikoimassa.

Kuinka monta osallistujaa tapahtumaan on tulossa? Kokoustila, kokoushuone, edustustila, luokkahuone, workshop-tila ja neuvottelutila ovat usein hyviä ratkaisuja esimerkiksi 10, 20 tai 50 hengelle. Jos osallistujamäärä on kolminumeroinen, kannattaa katse kääntää suurempiin tiloihin: 100, 200 tai 500 hengen yrityskäyttöön sopiva tila voi olla esimerkiksi messutila, auditorio tai konferenssikeskus. Myös kokoushotelli ja kokouspaketti voivat olla hyviä vaihtoehtoja.

Oleellinen osa onnistuneen yritystilaisuuden järjestämistä on kokoustilan sijainti. Varsinkin isoissa tilaisuuksissa kokoustilan sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella on ehdoton plussa. Useamman päivän tapahtumissa taas kokouspaikka hotellin lähellä tai sen yhteydessä helpottaa osallistujien liikkumista.

Jos tiedossa on jo etukäteen, että aamupala, lounas, välipalat, kokouskahvit, päivällinen tai illallinen tulee tarpeeseen, voi olla hyvä valita kokoustila, jolla on oma pitopalvelu (catering). Vantaan keskustasta ja 10km tai 20km sisällä Vantaasta sijaitsee monia kokouspaikkoja, jotka voivat hoitaa tarjoilut puolestasi.

Venuusta löydät vaivatta parhaat kokoustilat Vantaan seudulla. Rajaa hakua lisäkriteereiden kautta, vertaile hintoja, lue muiden käyttäjien arvosteluja ja ota helposti yhteyttä suoraan tilojen vuokraajiin. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä tilan varaamiseen liity mitään lisä- tai erilliskustannuksia.

Parhaat ja inspiroivimmat kokoukset järjestetään Venuun kautta! Löydä parhaat kokoustilat Vantaalta ja varaa jo tänään tiimillesi elämyksellinen kokouspäivä.

Meihin luottavat