Catering ja pitopalvelu Vantaa

Löydä kaikki Vantaan pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä Vantaan parhaat pitopalvelut

Keikaus Catering

Moderneja makuelämyksiä ja räätälöityjä menukokonaisuuksia sesongin parhaista raaka-aineista. Kolmen serkkutytön catering-yritys, jossa ruoka on sydämen asia!

View prices and more information

Base Catering

Base luo tilaisuuden teeman ja tarinan yhdessä upeaksi kokonaisuudeksi – aina ajan hermoilla oleva catering, joka hoitaa tilaisuudet Vantaalla!

View prices and more information

Tommi's Kitchen

Palkitun catering-palvelun herkullista ruokaa ammattitaidolla ja laadukkaista raaka-aineista. Kysy myös henkilökunnasta ja kalusteista.

View prices and more information

Empanada Tropical

Maistuisiko empanadat ja trooppiset hedelmäjuomat? Tässäpä Kolumbialaiseen ruokaan erikoistunut catering-palvelu, joka tarjoaa autenttisia makuja Etelä-Amerikasta.

View prices and more information

Share Catering

Räätälöityjä ja laadukkaita makuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjoilut pieniin sekä isoihin juhliin. Share Catering palvelee isolla sydämellä ja hymyissä suin!

View prices and more information

Soupster Catering

Laadukasta ruokaa, aitoja asiakaskohtaamisia ja räätälöityjä menukokonaisuuksia. Kansainvälisiä makuja tyylikkäästi yhdistelevä catering!

View prices and more information

Sweet Pepper Catering

Välimeren makuja laadukkaista raaka-aineista. Sweet Pepper Catering loihtii maistuvat tarjoilut aina kotijuhlista yritystilaisuuksiin ja elegantteihin häihin.

View prices and more information

Delicatessen

Delicatessenin maukkaat menukokonaisuudet rakannetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä on loistava klassinen catering-palvelu!

View prices and more information
Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen Vantaalla! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin Vantaalla ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!