Hääpaikat pääkaupunkiseutu

Löydä kaikki pääkaupunkiseudun vuokrattavat hääpaikat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä pääkaupunkiseudun parhaat häätilat

Espoon Kartano

ESPOO Näyttävä kartano sijaitsee luonnon rauhassa, hyvien yhteyksien äärellä. Täydelliset salit toimivat kauniisiin häihin tyylistä riippumatta

Ravintola Sipuli / Bankettisali

HELSINKI Talvipuutarha on upea tilavaihtoehto erilaisille juhlille, kuten cocktail-tilaisuuksille, häille ja isommille illallisille.

Kilta-sali / Juhlasali

HELSINKI Tyylikäs juhlatila Helsingin Kampissa henkii suomalaista designia. Yksi kaupungin klassisimmista hääpaikoista ei petä, ja erinomainen palvelu on täällä taattu.

Teatterimuseo

HELSINKI Maagisen erilainen juhlatila Helsingissä: teatterimuseon iso sali muuntautuu moneksi, hääpari voi istua koristeellisella esiintymislavalla ja tilaa riittää omannäköiseen hääjuhlaan.

Yli-Takkulan tila

ESPOO Maalaishenkisellä Yli-Takkulan tilalla järjestät ikimuistoiset häät ja juhlat. Ihastuttava miljöö erityisesti kesähäihin. Laajenna juhlatilaa pihan puolelle ja juhli yli yöttömän yön.

Soutupaviljonki

HELSINKI Soutupaviljongissa meren läheisyys ja rauhallinen ilmapiiri saavat aikaan unohtumattomat hääjuhlat. Kaunis, vaalea ja skandinaavinen ilme sopii täydellisesti upeisiin häihin.

Southpark Restaurant

HELSINKI Ihana brunssipaikka taipuu upeasti häihin. Huippusijainti Koffin puiston laidalla, tänne saavut helposti vaikka julkisilla. Nauti cocktailit patiolla, ota hääkuvat puistossa ja nauti ravintolan ihanan modernista fiiliksestä.

Fagerlund

VANTAA Helposti muunneltava ja koristeltava juhlatila Vantaalla. Kuvankauniissa maalaismaisemassa sijaitseva nuorisoseurantalo sijaitsee yllättävän lähellä Helsingin keskustaa.

Viettäkää hääjuhlanne upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät niin juhlasalit, kartanot, huvilat kuin muutkin vuokrattavat häätilat. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila häillenne Venuu.fi:stä!

We use Venuu