Häätilat Espoo

Löydä kaikki Espoon vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat hääpaikat Espoossa

Häätilat Espoo? Täältä löytyy!

Hääpäivä on yksi elämän suurimmista päivistä, jolle puitteet tarjoaa upea häätila. Kauniissa ja romanttisessa miljöössä vietettyä hääjuhlaa kelpaa muistella lämmöllä vielä keinutuolissakin. Venuusta löydät satoja hääpaikkoja Espoossa – myös paljon uniikkeja, piilotettuja helmiä, joita et löydä muualta!

Espoon parhaat häätilat tarjoavat mahdollisuuksia moniin erilaisiin hääjuhliin. Rustiikkiset kartanot ja villat sopivat upeasti maalaisromanttisiin häihin, urbaanit ravintolat ja hulppeat juhlasalit puolestaan luovat huikeat puitteet hieman modernimmille häille. Eri teemoihin sopivia vaihtoehtoja löydät Espoon alueilta kuten Tapiola, Matinkylä, Finnoo, Otaniemi, Keilaniemi, Olari, Nuottaniemi, Hannus ja Espoonkartano – oli tiedossa sitten syys-, talvi-, kevät- tai kesähäät.

Hakutuloksia kannattaa rajata vieraslistan perusteella: jos häihin on tulossa vaikkapa 100 juhlavierasta, 20 tai 50 hengen tila on auttamatta liian pieni. Ylitsekään ei kuitenkaan kannata ampua, sillä esimerkiksi 300 hengen juhlatilassa 100 vieraan häät voivat tuntua liiankin väljiltä.

Jos toiveissa on esimerkiksi esteetön häätila rauhallisessa ympäristössä kauniilla pihalla tai puutarhalla, häätilat Espoon keskustan ulkopuolella saattavat olla paras valinta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että monipuolisia vaihtoehtoja löytyy niin Espoon keskustasta kuin 10km tai 20km sisällä Espoosta.

Häämenu on oleellinen osa onnistuneita juhlia. Oikean pitopalvelun palkkaaminen takaa sen, että häiden ruoka- ja juomapuoli on viimeisen päälle kunnossa. Venuun tilavalikoimasta löytyy paljon häätiloja, jotka voivat hoitaa myös hääjuhlan cateringin. Omat tarjoilut, ruoat ja juomat salliva häätila voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto, jos tarkoitus on esimerkiksi säästää budjettia juhlien muihin osa-alueisiin. Kokonaisubudjetin osalta omien tarjoilujen järjestäminen ei välttämättä kuitenkaan aina ole lopulta halvempaa.

Monia häiden järjestäjiä mietityttää, mitä maksaa vuokrata häätila. Venuusta löydät laadukkaat hääpaikat Espoon seudulta monista eri hintakategorioista. Pienemmän häätilan vuokraaminen maksaa usein 250-750€, isot ja suositut hääpaikat Espoossa taas kustantavat yleensä 1000-5000€. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti juhlatilan varustelu ja lisäpalvelut: esimerkiksi piano tai flyygeli, esiintymislava, laadukas äänentoisto ja tilava tanssilattia tuovat tilavuokran hintaan hieman ekstraa, mutta voivat samalla nostaa hääjuhlan uudelle tasolle!

Olit sitten vain hakemassa inspiraatiota tai etsimässä esimerkiksi idyllistä huvilaa, upeaa merenrantahuvilaa, tyylikästä jugend-huvilaa, intiimiä kabinettia, modernia loungea, hulppeaa hotellia, maalaisromanttista maatilaa tai latoa tai valoisaa juhlatilaa, anna Venuun auttaa. Palvelua käyttämällä voit säästää aikaa ja vaivaa, sillä sivustolta löydät kaiken häätilan valitsemiseen tarpeellisen kätevästi yhdestä paikasta: läpinäkyvät hintatiedot, muiden häiden järjestäjien arvosteluita ja kokemuksia, sekä laadukkaat kuvat. Voit myös ottaa sivuston kautta suoraan yhteyden tilojen tarjoajiin – täysin ilmaiseksi.

Vielä lopuksi: jos häätilan ohella etsinnässä on vielä esimerkiksi hääsuunnittelija, hääkuvaaja, hääbändi, hääkoristelut tai hää-DJ, löydät myös ne ja monet muut häihin liittyvät palvelut kätevästi sivuston kautta. Venuu tekee häiden järjestämisestä helppoa!

We use Venuu