Häätilat Espoo

Löydä kaikki Espoon vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5800+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat hääpaikat Espoossa

Yli-Takkulan tila

Maalaishenkinen tila sijaitsee aivan Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Ihanasti entisöidyllä tilalla löytyy runsaasti tiloja vihkimiseen ja hääjuhlaan navetan romanttisista ylisistä kauniiseen puutarhaan.

Juhlatila Espoon Talli

Vanhaan hevostalliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila huokuu maalaisromantiikkaa. Tila on helppo koristella henkeäsalpaavaksi hääpaikaksi ja tilaan mahtuu jopa 150 vierasta.

Täffä AB / Juhlasali

Kookkaassa juhlatilassa riittää tilaa isollekin häävierasjoukolle sekä rutkasti luonnonvaloa. Paikalta löytyy oma näyttämö ja hyvin varusteltu baari.

Villa Frosterus / Huvila

Kaunis huvila Soukanniemessä, joka tarjoaa mahtavat puitteet tunnelmallisiin häihin,. Täällä merenranta kiertää huvilaa tuoden kauniin saariston ja luonnon lähelle!

Espoon Kartano

Upea, 1700-luvun lopulla rakennettu arvokas kartano kauniissa maisemissa on romanttinen valinta hääpaikaksi. Paikalta löytyy runsaasti värikkäitä ja historiallisia saleja. Kauniilla pihalla otat hurmaavat hääkuvat.

Hotelli Korpilampi / Juhlatilat

Elämyksellinen juhlatila, joka sopii monenlaiseen juhlaan. Uniikki, pyöreän muotoinen juhlasali kokoaa häävieraat yhteen ja tilaa riittää takuulla tanssimiselle sekä juhlavalle illalliselle.

Villa Elfvik / Juhlatila

Vietä juhlasi upeassa jugendhuvilassa luonnon läheisyydessä. Juhlavassa miljöössä tilan vaikuttava sisustus ei turhia koristeita kaipaa.

Vallmogård

Hulppea huvila huokuu arvokasta entisaikojen tunnelmaa. Upea pihapiiri kruunaa erityisesti täällä vietettävät kesähäät.

Häätilat Espoo? Täältä löytyy!

Hääpäivä on yksi elämän suurimmista päivistä, jolle puitteet tarjoaa upea häätila. Kauniissa ja romanttisessa miljöössä vietettyä hääjuhlaa kelpaa muistella lämmöllä vielä keinutuolissakin. Venuusta löydät satoja hääpaikkoja Espoossa – myös paljon uniikkeja, piilotettuja helmiä, joita et löydä muualta!

Espoon parhaat häätilat tarjoavat mahdollisuuksia moniin erilaisiin hääjuhliin. Rustiikkiset kartanot ja villat sopivat upeasti maalaisromanttisiin häihin, urbaanit ravintolat ja hulppeat juhlasalit puolestaan luovat huikeat puitteet hieman modernimmille häille. Eri teemoihin sopivia vaihtoehtoja löydät Espoon alueilta kuten Tapiola, Matinkylä, Finnoo, Otaniemi, Keilaniemi, Olari, Nuottaniemi, Hannus ja Espoonkartano – oli tiedossa sitten syys-, talvi-, kevät- tai kesähäät.

Hakutuloksia kannattaa rajata vieraslistan perusteella: jos häihin on tulossa vaikkapa 100 juhlavierasta, 20 tai 50 hengen tila on auttamatta liian pieni. Ylitsekään ei kuitenkaan kannata ampua, sillä esimerkiksi 300 hengen juhlatilassa 100 vieraan häät voivat tuntua liiankin väljiltä.

Jos toiveissa on esimerkiksi esteetön häätila rauhallisessa ympäristössä kauniilla pihalla tai puutarhalla, häätilat Espoon keskustan ulkopuolella saattavat olla paras valinta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että monipuolisia vaihtoehtoja löytyy niin Espoon keskustasta kuin 10km tai 20km sisällä Espoosta.

Häämenu on oleellinen osa onnistuneita juhlia. Oikean pitopalvelun palkkaaminen takaa sen, että häiden ruoka- ja juomapuoli on viimeisen päälle kunnossa. Venuun tilavalikoimasta löytyy paljon häätiloja, jotka voivat hoitaa myös hääjuhlan cateringin. Omat tarjoilut, ruoat ja juomat salliva häätila voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto, jos tarkoitus on esimerkiksi säästää budjettia juhlien muihin osa-alueisiin. Kokonaisubudjetin osalta omien tarjoilujen järjestäminen ei välttämättä kuitenkaan aina ole lopulta halvempaa.

Monia häiden järjestäjiä mietityttää, mitä maksaa vuokrata häätila. Venuusta löydät laadukkaat hääpaikat Espoon seudulta monista eri hintakategorioista. Pienemmän häätilan vuokraaminen maksaa usein 250-750€, isot ja suositut hääpaikat Espoossa taas kustantavat yleensä 1000-5000€. Hintaan vaikuttaa luonnollisesti juhlatilan varustelu ja lisäpalvelut: esimerkiksi piano tai flyygeli, esiintymislava, laadukas äänentoisto ja tilava tanssilattia tuovat tilavuokran hintaan hieman ekstraa, mutta voivat samalla nostaa hääjuhlan uudelle tasolle!

Olit sitten vain hakemassa inspiraatiota tai etsimässä esimerkiksi idyllistä huvilaa, upeaa merenrantahuvilaa, tyylikästä jugend-huvilaa, intiimiä kabinettia, modernia loungea, hulppeaa hotellia, maalaisromanttista maatilaa tai latoa tai valoisaa juhlatilaa, anna Venuun auttaa. Palvelua käyttämällä voit säästää aikaa ja vaivaa, sillä sivustolta löydät kaiken häätilan valitsemiseen tarpeellisen kätevästi yhdestä paikasta: läpinäkyvät hintatiedot, muiden häiden järjestäjien arvosteluita ja kokemuksia, sekä laadukkaat kuvat. Voit myös ottaa sivuston kautta suoraan yhteyden tilojen tarjoajiin – täysin ilmaiseksi.

Vielä lopuksi: jos häätilan ohella etsinnässä on vielä esimerkiksi hääsuunnittelija, hääkuvaaja, hääbändi, hääkoristelut tai hää-DJ, löydät myös ne ja monet muut häihin liittyvät palvelut kätevästi sivuston kautta. Venuu tekee häiden järjestämisestä helppoa!

Vi använder Venuu