Häätilat Vantaa

Löydä kaikki Vantaan vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Vantaan parhaat hääpaikat

Häätilat Vantaa? Täältä löytyy!

Etsinnässä upea ja uniikki hääpaikka Vantaalla? Syys-, talvi-, kevät- tai kesähäät tulossa, mutta unelmien häätila puuttuu? Venuu on Suomen suosituin hää- ja tapahtumatilojen varaussivusto, josta löydät helposti kauniit, uniikit ja romanttiset juhlatilat ikimuistoisiin hääjuhliin.

Häätilan vuokraamiseen liittyy kuitenkin usein kysymyksiä, joista alla muutama.

Kuinka paljon maksaa vuokrata häätila?
Häätilan vuokraamisen hinta riippuu monista asioista, kuten esimerkiksi tilan suosiosta. Vantaan suosituimmista häätiloista kannattaakin varautua maksamaan keskimääräistä enemmän, mutta häihin sopivia laadukkaita juhlatiloja löytää kyllä halvemmallakin. Venuun valikoima kattaa häätilat monista eri hintakategorioista, kuten esim. 300-700€, 800-1500€ ja 2000-5000€. Voit järjestää hakutulokset hinnan mukaan halvimmasta kalleimpaan tai päinvastoin, jolloin omaan budjettiin sopivien vaihtoehtojen löytäminen on helpompaa.

Kuinka iso budjetti häitä varten kannattaa olla?
Budjetin asettamiseen vaikuttaa olennaisesti häävieraiden lukumäärä. Pienet ja intiimit häät (esim. 10-20 henkeä) tai keskikokoiset häät (esim. 50 henkeä) ovat luonnollisesti yleensä halvempia järjestää kuin suuret häät (esim. 100-200 henkeä). Häävieraiden lukumäärä vaikuttaa tilavuokran ohella luonnollisesti myös tarjoilujen budjettiin. Oli tarkoitus sitten valita häätila pitopalvelulla (catering) ja anniskeluluvalla (A-oikeudet) tai omat tarjoilut salliva hääpaikka Vantaalla, Venuun häätilavalikoimasta sopiva vaihtoehto löytyy varmasti.

Mistä löytää Vantaan parhaat häätilat?
Venuusta löydät laadukkaat juhlatilat häihin eri puolilta Vantaata: Tikkurila, Tammisto, Myyrmäki, Hakunila, Korso, Kivistö, Ylästö, Vantaanlaakso, Martinlaakso, Hiekkaharju ja Aviapolis. Jos häätilan tarkka sijaintitoive on jo tiedossa, voit rajata hakua helposti sijainnin perusteella. Mikäli vihkiseremonia on tarkoitus pitää eri tiloissa kuin juhlatilaisuus, kannattaa huomioida siirtymiset: lyhyt välimatka tilojen välillä taittuu usein helposti vaikka kävellen, pidempi etäisyys taas voi edellyttää omia autoja tai tilauskuljetusta. Omilla autoilla liikuttaessa kannattaa tarkistaa, onko vuokrattavalla häätilalla pysäköintimahdollisuus!

Millainen juhlatila sopii häihin?
Sopivaa häätilaa valitessa on hyvä huomioida häiden teema. Esimerkiksi perinteinen maatila ja rustiikkinen lato ovat erinomaisia vaihtoehtoja maalaisromanttisia häitä varten. Jos tarkoitus taas on pitää trendikkäät häät kaupungissa, kannattaa katse kääntää esimerkiksi moderneihin juhlatiloihin, tunnelmallisiin ravintoloihin ja urbaaneihin juhlasaleihin. Venuun kautta löydät tilan kylkeen myös koristeluvaihtoehtoja (mm. ilmapallot ja kukat), joiden taiot tilasta itsesi näköisen.

Mitä häätilassa kannattaa ehdottomasti olla?
Hääpaikalta tarvittavat varustelut ja ominaisuudet riippuvat pitkälti siitä, millainen hääjuhla on tulossa. Olisiko tarkoitus ehkä nauttia laadukkaasta äänentoistosta ja juhlia tanssilattialla aamuyön tunneille saakka? Vai kenties oleskella juhlavieraiden kanssa pihalla tai puutarhassa? Haun lisäkriteerit-osiosta voit valita häätilalta toivomasi ominaisuudet. Edellämainittujen lisäksi hakukriteereistä löytyy vaihtoehtoja kuten piano, mikrofoni, esiintymislava, sauna ja palju. Myös esteetön häätila on mahdollinen!


Huvila, jugend-huvila, kartano, kabinetti, hotelli, loft, villa, lounge – Venuusta löydät sopivan tilatyypin häihin kuin häihin. Sivuilta voit lukea muiden arvosteluja ja kokemuksia, selata tilojen kuvia ja lähettää helposti tarjouspyyntöjä suoraan sinua kiinnostavien kohteiden tarjoajille. Hintatiedot ovat läpinäkyvät ja palvelun käyttö on täysin ilmaista. Sinulle ei siis kerry mitään lisäkustannuksia varatessasi tilan Venuun kautta.

PS. Jos hääbändi tai hää-DJ on vielä varaamatta, löydät myös ne helposti Venuusta. Samoin Vantaan seudulla toimivat hääkuvaajat ja hääsuunnittelijat ovat osa palvelun valikoimaa.

Vi använder Venuu