Parhaat tarjoilut juhliin

Löydä kaikki parhaat cateringit ja pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä täydellinen catering juhliisi

Green Hippo Catering

Ihanan terveellisiä, muttei yhtään vähempää herkullisia makuja niin aamuun, päivään kuin iltaan! Joustavan toimintamallin myötä Green Hippo Catering taipuu niin pienempiin tapaamisiin kuin suuriin yritysjuhliin. Freesin makumaailman lisäksi pitopalvelun ytimessä on kestävyys ja he pyrkivätkin vähentämään niin ruokahävikkiä kuin muovin käyttöä aina kun mahdollista.

View prices and more information

Delicatessen

Ammattitasoisia cateringpalveluita tarjoava pitopalvelu auttaa kaikessa juhlatarjoiluihin liittyvässä, aina astioihin ja tarjoiluun saakka! Delicatessen toimii niin yritys- ja yksityistilaisuuksissa koko Pääkaupunkiseudulla. Tämä täyden palvelun catering taitaa myös annoksissaan monen – herkut taipuvat aina alkuruoasta pääruokaan, erityisesti eri Euroopan maiden makuja hyödyntäen.

View prices and more information

Soupster Catering

Kokenut ja monissa kinkereissä hyväksi havaittu pitopalvelu ei petä! Luovat menut, rento ote, ammattimainen lopputulos on Soupster Cateringin tekemisen ytimessä. Jo yli 25 vuotta toiminut pitopalvelu on tarjoilut herkkujaan niin perhejuhlissa kuin gaaloissakin. Pitopalvelun osaavalta henkilökunnalta saatte apua myös muihin juhlajärjestelyihin, jolloin voit itse keskittyä nauttimaan!

View prices and more information

Arto Rastas Catering / Tampere

Yllätyksellisiä ja ainutlaatuisia juhlaherkkuja, jotka hurmaavat jokaisen juhlavieraan! Sekä Pirkanmaan että Uudenmaan valloittanut korkealuokkainen pitopalvelu on nappivalinta tapahtumaan kuin tapahtumaan. "You name it – we do it" -sloganilla varustettu catering tekee juuri sen minkä lupaa – menut on aina räätälöitävissä oman maun mukaan, jolloin syntyy taatusti unohtumaton kokonaisuus!

View prices and more information

Yes Yes Yes Catering

Järjestät sitten tyylikästä lanseeraustilaisuutta, yritystapahtumaa, häitä tai vaikkapa baby showereita, Yes Yes Yes Catering pitää huolen taivaallisesta makumaailmasta! Pitopalvelun ihanan värikkäät ja makurikkaat kasvisannokset maistuvat taatusti jokaiselle vieraalle. Cateringin kautta järjestyy myös muun muassa henkilökunta, astiat, plaseeraus ja jopa somisteet!

View prices and more information

Bakerika

Tarjoilut, joissa yhdistyy mieletön ulkomuoto että suussa sulava maku, on juhlatarjoiluiden kultaa! Erityisesti upeisissa nakukakuissa ja ruokalaudoissa (myös jälkkäriversiot!) loistava Bakerika on taatusti nappivalinta seuraaviin juhliin tai muuhun tapahtumaan. Cateringin jenkkityyliset kerroskakut vievät kielen mennessään! Kokonaan lihaton pitopalvelu toimii koko Pääkaupunkiseudulla.

View prices and more information

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

Juhlien ruokapuoli kunnossa, mutta jotain puuttuu? Nosta juhliesi tarjoilut uudelle tasolle ja hanki paikalle upea cocktailbaari baarimikkoineen! Niin holillisena kuin holittamana onnistuvat drinkit ovat taatusti juhlapäivän hitti. Pitopalvelun taustalla häärii New Yorkissa ja Lontoossa oppineet baarimestarit, joilta taipuu yllättävimmätkin sekoitukset. Miltä kuulostaisi juhlakalun oma nimikkodrinkki?

View prices and more information

Share Catering

Jo yli 10 vuoden kokemuksella pyörivä Share Catering on luotettava kumppani juhlaan kuin juhlaan. Juuri teille räätälöity menu suunnitellaan aina tapahtuman tyyliä ja lokaatiota kunnioittaen – oli kyseessä sitten kymmenen tai useamman tuhannen hengen tilaisuus. Kysy myös mahdollisuudesta lisäpalveluihin viininmaistelusta kokkikouluun. Tämä pitopalvelu on koettava itse!

View prices and more information
Löydä ja varaa juhlatarjoilut kaikkiin juhliin helposti Venuu.fi:stä. Catering tai pitopalvelu tekee juhlatarjoilujen ja syötävien suunnittelusta, ideoinnista ja laittamisesta vaivatonta. Älä tuhlaa aikaasi reseptien etsimiseen, vaan anna pitopalvelun hoitaa syötävää juhliin. Venuu.fi:stä löydät kaikki parhaat cateringit juhliin, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, perhejuhliin, valmistujaisiin, lakkiaisiin, vauvajuhliin, ristiäisiin tai muihin elämäsi juhliin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!