Juhlatilat Vantaa

Löydä kaikki Vantaan juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Juhlatilat Vantaa – löydä Vantaan parhaat juhlapaikat

Villa Smeds / Kokous- ja juhlatila

Värikäs ja persoonallinen juhlatila taipuu monenlaiseen tilaisuuteen! Juhlatilalta löytyy tarvittavat juhlatarvikkeet, joten ainoa mistä sinun tarvitsee huolehtia on oikeanlainen juhlatunnelma!

Fagerlund

Maalaismaista tunnelmaa tarjoava juhlatila on täydellinen lokaatio, jossa on helppoa järjestää niin häät, pikkujoulut kuin muut juhlat! Avara tila muuntautuu helposti visioiden mukaiseksi juhlatarvikkeiden ja valaistuksen avulla.

Villa Grande

Martinlaaksossa sijaitseva suuri Villa luo mahtavat puitteet näyttävien juhlien järjestämiseen! Tyylikkään sisustuksen, avaroiden huoneiden ja kattavan juhlatarvikevalikoiman avulla vain mielikuvitus on rajana juhlien järjestämiselle.

Kaari / Ravintolasali

Tasokas juhlasali, jossa onnistuu loistavasti jopa 200 hengen tilaisuudet! Suurien ikkunoiden ansiosta tilaan virtaa paljon luonnonvaloa ja viihtyisän tilan kalusteet saa helposti muokattua toiveiden mukaiseen järjestykseen.

Seutulan VPK

Perinteikästä tyyliä henkivä monipuolinen juhlatila on ideaalinen lokaatio juhlien järjestämiselle! Korotetun lavan ansiosta bilebändi pääsee maksimaaliseen loistoonsa ja juhlakansalle jää hyvin tilaa tanssilattialla.

Padel & Golf Plaza / Lounge & Sauna

Pikkujoulut, tyhy-päivä, synttärit tai muu tilaisuus tulossa, johon toiveena tuoda urheilun huumaa? Täällä se onnistuu! Hypätkää saunaan virkistäytymään urheilun jälkeen.

HB Lounge / Kokous- ja juhlatila

Monipuolinen juhlatila, jossa onnistuu niin kokous, pikkujoulut kuin virkistyspäivä – jopa 80 hengelle! Nauttikaa omista tarjoiluista biljardi pelien ohella.

Juhlatilat Vantaa – mistä löytää hyvä juhlapaikka Vantaalta? Oli tiedossa sitten synttärit, pikkujoulut, polttarit, kesäjuhlat tai illanvietto, Venuun kautta löydät varmasti parhaat juhlatilat ja juhlahuoneistot! Sivuilta löytyy laadukkaat ja uniikit vuokratilat sekä Vantaan keskustasta että sen ulkopuolelta, alueilta kuten Tikkurila, Myyrmäki, Korso,Tammisto, Hakunila, Ylästö, Kivistö, Martinlaakso, Vantaanlaakso, Hiekkaharju ja Aviapolis.

Suomen suosituimman tapahtumatilojen varaussivuston valikoima kattaa laadukkaat juhlapaikat sekä yksityis- että yrityskäyttöön. Hausta löydät esimerkiksi perinteiset huvilat, jugend-huvilat, merenrantahuvilat, luksus saunaosastot, avarat juhlasalit, kartanot, salongit, teatterit, villat, modernit kattohuoneistot, kattoterassit, intiimit lounget, yksityiset kabinetit, tyylikkäät ravintola ja baarit, vip-tilat, design loft-tilat, rennot yökerhot, klubit, hulppeat hotellit, elokuvateatterit, valoisat galleriat ja rustiikkiset maatilat. Valinnanvarasta ei siis ole puutetta!

Venuun helppokäyttöisillä sivuilla voit nopeasti tutustua eri vaihtoehtoihin:
  • selaa kuvia
  • katsoa esittelyvideoita tiloista
  • lukea toisten vuokraajien kokemuksia ja arvosteluita
  • Yksityiskohtaiset tiedot kertovat tiloista kaiken tarvittavan, mikä tekee oikean juhlatilan valinnasta vaivatonta.

Tarjoilut ovat olennainen osa hyviä juhlia. Useilla Venuun valikoimasta löytyvillä tiloilla onkin anniskeluoikeudet (A-oikeudet), joillakin myös oma pitopalvelu (catering)! Omat ruoat ja juomat ovat kuitenkin sallittuja monissa tiloissa. Mikäli juhlat venyvät yömyöhään, myös yöpyminen voi tilasta riippuen olla mahdollista. Jos juhlien tarvelistalla on esimerkiksi esteettömyys, videotykki, äänentoisto, wifi, piha, baari, palju tai sauna voit valita ne hakua rajaamalla.

Kuinka paljon maksaa juhlapaikan vuokraaminen? Mistä hyvä ja edullinen juhlatila 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengelle? Löydä budjettiisi sopiva ja viihtyisä tila esimerkiksi ylioppilasjuhliin, valmistujaisiin, rippijuhliin, kesäjuhliin, karonkkaan, asiakastilaisuuteen, henkilöstöjuhliin, rapujuhliin, kihlajaisiin tai häihin. Erinomaisia tilavaihtoehtoja löytyy satoja niin Vantaan keskustasta kuin esimerkiksi 10km, 20km, tai vaikka 50km sisällä Vantaasta. Pysäköintimahdollisuus ja parkkipaikka kuuluvat useiden tilojen tarjoomaan.

Kurkkaa siis hakuun, vertaile vaihtoehtoja ja lue tuhansien muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia sadoista eri juhlapaikoista. Venuun kautta varaat juhliisi täydellisen tilan Vantaan seudulla luotettavasti ja helposti. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – etkä maksa varauksesta mitään lisäkustannuksia.

Löydät palvelusta myös parhaat pitopalvelut, bilebändit, hääbändit, dj:t, valokuvaajat, elämykset, aktiviteetit ja tarvikkeet mihin tahansa tapahtumaan. Let’s go!

Vi använder Venuu