Juhlatilat Vantaa

Löydä kaikki Vantaan juhlatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Vantaan parhaat juhlapaikat

Villa Smeds / Kokous- ja juhlatila

Värikäs ja persoonallinen juhlatila taipuu monenlaiseen tilaisuuteen! Juhlatilalta löytyy tarvittavat juhlatarvikkeet, joten ainoa mistä sinun tarvitsee huolehtia on oikeanlainen juhlatunnelma!

Fagerlund

Maalaismaista tunnelmaa tarjoava juhlatila on täydellinen lokaatio, jossa on helppoa järjestää niin häät, pikkujoulut kuin muut juhlat! Avara tila muuntautuu helposti visioiden mukaiseksi juhlatarvikkeiden ja valaistuksen avulla.

MySauna Tikkurila

Tyylikäs saunatila, josta löytyy kattavasti monipuolisesti tarvikkeita erilaisten juhlien järjestämiseen! Täällä onnistuu rento saunominen, hengailu ja omista tarjoiluista nauttiminen.

Kaari / Ravintolasali

Tasokas juhlasali, jossa onnistuu loistavasti jopa 200 hengen tilaisuudet! Suurien ikkunoiden ansiosta tilaan virtaa paljon luonnonvaloa ja viihtyisän tilan kalusteet saa helposti muokattua toiveiden mukaiseen järjestykseen.

Seutulan VPK

Perinteikästä tyyliä henkivä monipuolinen juhlatila on ideaalinen lokaatio juhlien järjestämiselle! Korotetun lavan ansiosta bilebändi pääsee maksimaaliseen loistoonsa ja juhlakansalle jää hyvin tilaa tanssilattialla.

Padel & Golf Plaza / Lounge & Sauna

Pikkujoulut, tyhy-päivä, synttärit tai muu tilaisuus tulossa, johon toiveena tuoda urheilun huumaa? Täällä se onnistuu! Hypätkää saunaan virkistäytymään urheilun jälkeen.

HB Lounge / Kokous- ja juhlatila

Monipuolinen juhlatila, jossa onnistuu niin kokous, pikkujoulut kuin virkistyspäivä – jopa 80 hengelle! Nauttikaa omista tarjoiluista biljardi pelien ohella.

Juhli upeissa puitteissa Vantaalla! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat ja juhlapaikat isoihin ja pieniin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila juhlillesi Venuu.fi:stä!

We use Venuu