Parhaat tarjoilut juhliin

Löydä kaikki parhaat cateringit ja pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service where you will find easily event spaces, meeting rooms, saunas and catering.

Löydä täydellinen catering juhliisi

Café Casanova

Leivonnaisiin ja kakkuihin erikoistunut ihana kahvila taikoo näyttävät leivonnaiset juhliisi – myös vegenä tai vegaanisena!

View prices and more information

Delicatessen

Ammattitasoisia cateringpalveluita tarjoileva pitopalvelu auttaa kaikessa juhlatarjoiluihin liittyvässä, aina astioihin ja tarjoiluun saakka.

View prices and more information

Soupster Catering

Kokenut ja monissa kinkereissä hyväksi havaittu pitopalvelu ei petä. Luovat menut, rento ote, ammattimainen lopputulos.

View prices and more information

Arto Rastas Catering / Tampere

Yllätyksellisiä ja ainutlaatuisia juhlaherkkuja, jotka hurmaavat jokaisen juhlavieraan.

View prices and more information

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

Nosta juhliesi tarjoilut uudelle tasolle ja hanki paikalle upea cocktailbaari baarimikkoineen. Miltä kuulostaisi juhlakalun oma nimikkodrinkki?

View prices and more information

Osa Food Design

Asiakkaiden toiveet ovat Osa Food Designin ykkösprioriteetti. Esitä villeimmätkin juhalruokatoiveesi, Osa Food Design hoitaa loput!

View prices and more information

Aittamaailma Catering

Oulun torilta tuttujen ravintoloiden takana toimivan toimijan catering on ketterä valinta, kun haluat juhliisi kokonaisvaltaisen herkullisia ruokaelämyksiä.

View prices and more information

Holiday Bar Catering

Ihanan Holiday Barin catering loihtii juhliisi samanlaisia moderneja, leikkisiä herkkuja kuin baarinkin puolelta saisi. Nämä on koettava itse!

View prices and more information

Löydä ja varaa juhlatarjoilut kaikkiin juhliin helposti Venuu.fi:stä. Catering tai pitopalvelu tekee juhlatarjoilujen ja syötävien suunnittelusta, ideoinnista ja laittamisesta vaivatonta. Älä tuhlaa aikaasi reseptien etsimiseen, vaan anna pitopalvelun hoitaa syötävää juhliin. Venuu.fi:stä löydät kaikki parhaat cateringit juhliin, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, perhejuhliin, valmistujaisiin, lakkiaisiin, vauvajuhliin, ristiäisiin tai muihin elämäsi juhliin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!