Juhlatilat Espoo

Löydä kaikki Espoon juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat juhlapaikat Espoossa

Mistä hyvä juhlatila Espoosta? Synttärit, polttarit, pikkujoulut, kesäjuhla tai illanvietto tiedossa, mutta paikka hakusessa? Venuusta – Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivustosta – löydät helposti Espoon seudun parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot sekä yksityis- että yrityskäyttöön.

Sopivan juhlatilan löytämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Venuusta löydät kaiken tarvittavan vuokrauspäätöksen tekemiseen:
  • kuvat
  • arvostelut
  • hintatiedot
  • suoran yhteyden tilan tarjoajaan.
  • Palvelun käyttö on täysin ilmaista – ei piilokustannuksia!

Valikoimasta löytyy isot ja pienet, modernit ja perinteiset, sekä persoonalliset ja tunnelmalliset vuokratilat esimerkiksi valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, karonkkaan, asiakastilaisuuksiin, kihlajaisiin ja häihin. Rajaa hakua ja valitse sopiva tilan tyyppi: huvila, jugend-huvila, merenrantahuvila, kartano, salonki, moderni saunaosasto, hulppea villa, teatteri, juhlasali, kattoterassi, design kattohuoneisto, lounge, kabinetti, ravintola, vip-tila, hotelli, baari, klubi, elokuvateatteri, yökerho, galleria ja rustiikkinen maatila.

Sijainti on tärkeä kriteeri juhlapaikkaa valittaessa. Venuusta löytyy eri budjetteihin sopivia vaihtoehtoja niin Espoon keskustasta, keskustan ulkopuolelta kuin 10km, 20km tai 50km sisällä Espoosta. Tutustu laadukkaisiin ja uniikkeihin juhlatiloihin alueilla kuten Matinkylä, Tapiola, Otaniemi, Westend, Leppävaara, Olari ja Niittykumpu, Nuuksio, Lahnus, Espoonkartano, Bodom, Soukka, Finnoo, Suurpelto, Sarfvik, Maari, Nuottaniemi, Hannus, Suvisaaristo, Laurinlahti. Hakua rajaamalla voit valita juhliin tarpeelliset ominaisuudet ja varustelut, kuten yöpymismahdollisuus, esteettömyys, videotykki, äänentoisto, mediaseinä, karaoke, oma piha, puutarha, narikka, piano, tanssilattia, baaritiski tai sauna. Parkkipaikka ja pysäköintimahdollisuus kuuluvat myös monien juhlatilojen repertuaariin.

Mitä kannattaa muistaa juhlia järjestäessä? Tarjoilut tietysti! Useilla Venuusta löytyvillä tiloilla on anniskeluoikeudet (A-oikeudet), minkä lisäksi monilla on myös oma pitopalvelu (catering). Jos tiedossa on kuitenkin rennommat juhlat, omat ruoat ja omat juomat ovat sallittuja useissa juhlatiloissa.

Valitse siis hyviä arvosteluita ja kokemuksia keränneiden juhlatilojen joukosta vuokratila 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengelle. Parhaat juhlat alkavat Venuusta!

We use Venuu