Juhlatilat Espoo

Löydä kaikki Espoon juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat juhlapaikat Espoossa

Täffä AB / Juhlasali

Upea avara juhlatila Otaniemessä sopii isommallekin porukalle! Täällä järjestyy niin istuvat illalliset, discot kuin muutkin pirskeet!

Backbyn Kartano / Vilpola

Ihastuttava maalaiskartanon vilpola sijaitsee hurmaavassa, historiallisessa miljöössä. Lasiverannalla ihastelet puiston maisemia, tilasta on oma uloskäynti puutarhaan!

HERRÖ

Herrö Espoon Suvisaariston merimaisemissa on uniikki ja tunnelmallinen juhlatila yritys- ja yksityisjuhliin.

Lucy in the Sky / Kabinetti

Keilaniemen tornitalon huipulla sijaitseva ravintola on trendikäs juhlatila, jonka maisemat meren ylle salpaavat hengen. Nauti erinomaisesta ruoasta ja omasta rauhasta Pk-seudun parhaissa maisemissa!

Dylan & Friends / Sali

Ihanaa 70-luvun henkeä modernilla twistillä! Huippupaikalla, Espoon Keilaniemessä sijaitseva juhlatila on nappivalinta suurempiinkin juhliin ja tapahtumiin, super herkullisilla tarjoiluilla tietenkin.

Villa Elfvik / Juhlatila

Leppävaaran kupeessa sijaitsevassa jugend-huvilassa riittää arvokasta tunnelmaa. Toimiva juhlatila talon alakerrassa on yksityinen ja hienot maisemat pihalle kruunaavat illan. Erinomainen perhejuhliin!

Trap Factory / Juhlatila

Uniikin industrialinen tila, joka mahdollistaa juhlat kuin juhlat! Pakohuonepelikeskuksen uniikki juhlatila muuntautuu moneksi, yhdistä juhliisi pakopeliskabailu joka ei unohdu.

Espoon Kartano

Historiallinen 1700-luvulla rakennettu kartano sopii astetta ylellisempiin juhliin. Yhdistele eri saleista juhliisi sopiva kokonaisuus, kauniit pastellinväriset salit ovat näyttävän upeita.

Mistä hyvä juhlatila Espoosta? Synttärit, polttarit, pikkujoulut, kesäjuhla tai illanvietto tiedossa, mutta paikka hakusessa? Venuusta – Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivustosta – löydät helposti Espoon seudun parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot sekä yksityis- että yrityskäyttöön.

Sopivan juhlatilan löytämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Venuusta löydät kaiken tarvittavan vuokrauspäätöksen tekemiseen:
  • kuvat
  • arvostelut
  • hintatiedot
  • suoran yhteyden tilan tarjoajaan.
  • Palvelun käyttö on täysin ilmaista – ei piilokustannuksia!

Valikoimasta löytyy isot ja pienet, modernit ja perinteiset, sekä persoonalliset ja tunnelmalliset vuokratilat esimerkiksi valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, karonkkaan, asiakastilaisuuksiin, kihlajaisiin ja häihin. Rajaa hakua ja valitse sopiva tilan tyyppi: huvila, jugend-huvila, merenrantahuvila, kartano, salonki, moderni saunaosasto, hulppea villa, teatteri, juhlasali, kattoterassi, design kattohuoneisto, lounge, kabinetti, ravintola, vip-tila, hotelli, baari, klubi, elokuvateatteri, yökerho, galleria ja rustiikkinen maatila.

Sijainti on tärkeä kriteeri juhlapaikkaa valittaessa. Venuusta löytyy eri budjetteihin sopivia vaihtoehtoja niin Espoon keskustasta, keskustan ulkopuolelta kuin 10km, 20km tai 50km sisällä Espoosta. Tutustu laadukkaisiin ja uniikkeihin juhlatiloihin alueilla kuten Matinkylä, Tapiola, Otaniemi, Westend, Leppävaara, Olari ja Niittykumpu, Nuuksio, Lahnus, Espoonkartano, Bodom, Soukka, Finnoo, Suurpelto, Sarfvik, Maari, Nuottaniemi, Hannus, Suvisaaristo, Laurinlahti. Hakua rajaamalla voit valita juhliin tarpeelliset ominaisuudet ja varustelut, kuten yöpymismahdollisuus, esteettömyys, videotykki, äänentoisto, mediaseinä, karaoke, oma piha, puutarha, narikka, piano, tanssilattia, baaritiski tai sauna. Parkkipaikka ja pysäköintimahdollisuus kuuluvat myös monien juhlatilojen repertuaariin.

Mitä kannattaa muistaa juhlia järjestäessä? Tarjoilut tietysti! Useilla Venuusta löytyvillä tiloilla on anniskeluoikeudet (A-oikeudet), minkä lisäksi monilla on myös oma pitopalvelu (catering). Jos tiedossa on kuitenkin rennommat juhlat, omat ruoat ja omat juomat ovat sallittuja useissa juhlatiloissa.

Valitse siis hyviä arvosteluita ja kokemuksia keränneiden juhlatilojen joukosta vuokratila 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengelle. Parhaat juhlat alkavat Venuusta!

Vi använder Venuu