Häätilat Espoo

Löydä kaikki Espoon vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • 4800+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat hääpaikat Espoossa

Yli-Takkulan tila

Maalaishenkinen tila sijaitsee aivan Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Ihanasti entisöidyllä tilalla löytyy runsaasti tiloja vihkimiseen ja hääjuhlaan navetan romanttisista ylisistä kauniiseen puutarhaan.

Juhlatila Espoon Talli

Vanhaan hevostalliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila huokuu maalaisromantiikkaa. Tila on helppo koristella henkeäsalpaavaksi hääpaikaksi ja tilaan mahtuu jopa 150 vierasta.

Täffä AB / Juhlasali

Kookkaassa juhlatilassa riittää tilaa isollekin häävierasjoukolle sekä rutkasti luonnonvaloa. Paikalta löytyy oma näyttämö ja hyvin varusteltu baari.

Villa Åkerblom

Merinäköalaisessa kokousvillassa riittää toinen toistaan upeampia saleja kohdehäiden viettopaikaksi. Juhlatilaa voi jatkaa myös upean pihan puolelle arvokkaan juhlateltan suojiin.

Espoon Kartano

Upea, 1700-luvun lopulla rakennettu arvokas kartano kauniissa maisemissa on romanttinen valinta hääpaikaksi. Paikalta löytyy runsaasti värikkäitä ja historiallisia saleja. Kauniilla pihalla otat hurmaavat hääkuvat.

Hotelli Korpilampi / Juhlatilat

Elämyksellinen juhlatila, joka sopii monenlaiseen juhlaan. Uniikki, pyöreän muotoinen juhlasali kokoaa häävieraat yhteen ja tilaa riittää takuulla tanssimiselle sekä juhlavalle illalliselle.

Villa Elfvik / Juhlatila

Vietä juhlasi upeassa jugendhuvilassa luonnon läheisyydessä. Juhlavassa miljöössä tilan vaikuttava sisustus ei turhia koristeita kaipaa.

Vallmogård

Hulppea huvila huokuu arvokasta entisaikojen tunnelmaa. Upea pihapiiri kruunaa erityisesti täällä vietettävät kesähäät.

Viettäkää hääjuhlanne upeissa puitteissa Espoossa! Venuu.fi:stä löydät parhaat vuokrattavat juhlasalit, kartanot, huvilat kuin muutkin vuokrattavat hääpaikat. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila häillenne Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat