Juhlatilat pääkaupunkiseutu

Löydä kaikki Pääkaupunkiseudun juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5300+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlapaikat pääkaupunkiseudulla

Juhlatila M6

Tässä näyttävässä juhlatilassa järjestyy ikimuistoiset tapahtumat Helsingin kattojen yllä! Täällä onnistuu niin näyttävät häät, virkistyspäivät, kokoukset kuin muut yritystilaisuudet.

Clarion Hotel Aviapolis / View

Moderni ja tyylikäs juhlatila ällistyttää monipuolisuudellaan! Vuokratila muuntautuu visioosi sopivaksi, olipa kyseessä häät, juhlat, kokous, pikkujoulut tai seminaari.

Ravintola Talentti

Visuaalisesti miellyttävä ja tunnelmaltaan viihtyisä ravintola tarjoaa kaikenkattavat puitteet monien tilaisuuksien järjestämiseen. Unohtumattomat tapahtumat järjestyy vaivattomasti täällä!

Top Lounges Astoria-sali

Astorian henkeäsalpaava juhlasali mahdollistaa jopa 500 hengen tapahtumat! Illallinen, häät tai muut juhlat tulossa? Tee mieleenpainuva vaikutelma juhlavieraisiin tällä upealla juhlatilalla!

BUD / Tapahtumatila

Trendikäs ja monipuolinen urbaani tapahtumatila muuntautuu helposti toivottuun tunnelmaan ja tyyliin sopivaksi! Juhlat tulossa, johon toiveena tanssilattia, oma viinibaari ja chic -tunnelma? Täältä sitä löytyy!

G Livelab The Suite

Ilmiömäinen, luksusta henkivä kattohuoneisto, joka tarjoaa värikkäitä ja tyylikkäitä yksityiskohtia! Hulppeat maisemat Iso Roban kattojen ylle yhdessä upean saunaosaston kanssa luovat ikimuistoisen tunnelman. Järjestä seuraavat juhlat täällä!

Saunat.fi Tapiola

Trendikkäässä saunatilassa onnistuu mieleenpainuvat juhlat, polttarit ja ennenkaikkea – saunailta! Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva saunatila sisältää myös lounge -alueen, keittiön ja privaatin kattoterassin!

Villa Helmi

Loistokas merenrantahuvila takaa ikimuistoiset juhlat, jotka voivat jatkua aamuun saakka! Tyylikäs oleskelutila, privaatti sauna, keittiö ja ei naapureita joita melu häiritsee – tämä kaikki löytyy täältä!

Vietä juhlasi upeissa puitteissa pääkaupunkiseudulla! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat