Pikkujoulut Helsinki

Löydä kaikki Helsingin pikkujoulutilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Pikkujoulut Helsinki – löydä Helsingin parhaat juhlatilat

Teatteri Toivo

Industrial-henkinen teatteri täyttää vaativankin juhlijan toiveet! Karismaattinen tila on helposti muokattavissa tarpeen mukaan ja huippusijainnin myötä saapuminen onnistuu monesta suunnasta. Järjestelyt voi halutessaan jättää myös teatterin henkilökunnalle, avaimet käteen -periaatteella!

Ravintola Nokka / Takasali

Tyylikkäässä ravintolassa teitä odottaa kokonaisvaltainen makumatka, jossa jopa tattienkin poimija tulee tutuksi! Korkelaatuiset raaka-aineet, hienostunut fiilis ja henkilökunnan sydämellinen toiminta takaa ikimuistoiset pikkujoulut!

Ravintola Sipuli / Talvipuutarha

Mikä olisikaan upeampaa kuin viettää pikkujoulut näyttävässä Talvipuutarhassa? Ainutlaatuisessa juhlatilassa voi järjestää jopa 400 hengen pikkujoulut ja ikimuistoisen illan kruunaa tietenkin makunystyröitä hemmottelevat tarjoilut!

Roba Lounge

Roba Loungen kaikenkattavat tilat tarjoavat eeppiset puitteet, joissa järjestyy ikimuistoiset pikkujoulut! Höyrytakka, upea oleskelutila luksuskalustuksella, mieletön saunaosasto, josta voi katsella telkkaria suoraan lauteilta, sekä tilava keittiö takaavat onnistuneet juhlat!

Kaivohuone

Henkeäsalpaavan kaivopuiston keskellä sijaitsevassa Kaivohuoneessa järjestyy helposti suuremmatkin pikkujoulut! Esiintymislava odottaa illan pääesiintyjää, joka hurmaa vieraat! Juhlatilaan pääsee paikalle helposti erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta!

Klaus K / Dine

Lämpöistä ja kotoisaa tunnelmaa pikkujouluihin löytyy täältä! Elegantti ravintola tarjoaa laadukkaita tarjoiluja ja sydämellinen ja palvelualtis henkilökunta takaavat mutkattomat pikkujoulut!

Lapland Hotels Bulevardi / Rikastamo juhlakerros

Tyylikäs hotelli on täydellinen sekoitus Bulevardin ainutlaatuisen hienostunutta tunnelmaa sekä Lapin uniikkia kauneutta. Pohjoisen kauneutta loimuava tila mahdollistaa jopa 150 hengen pikkujoulut.

VENN

Helsingin loisteliaassa ytimessä sijaitseva rempseä ravintola on ihanan rento paikka kulinaristien pikkujouluille. Täältä varaat ohjelmanumeroksi myös jotain täysin uniikkia, vaikkapa viinijoogan tai drinkkikoulun.

Pikkujoulut Helsinki! Olipa kyseessä kaveriporukan tai firman pikkujoulut, Venuu.fi:stä löydät parhaat juhlatilat sekä ideat, aktiviteetit ja cateringin pikkujouluihin. Fantastiset juhlatilat, jossa vietät niin suuret kuin pienetkin pikkujoulut! Venuusta löydät myös tiloja, jotka sallivat omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa maksutta täydellinen tila pikkujouluihin Venuu.fi:stä!

Pikkujoulut voi nostaa uudelle tasolle tuomalla peliin hieman ekstraa! Venuun valikoimasta löydät juhliin myös suositut muusikot, bilebändit, trubaduurit, stand up -koomikot ja muut esiintyjät. Lisäksi valikoima sisältää laadukkaat juhlatarvikkeet – mm. hattarakone, popcorn-kone, kaiuttimet, kuvausseinä ja ilmapallot. Aktiviteetteja kaipaaville löytyy myös paljon elämyksiä kuten drinkkikoulut, cocktail-koulut, kokkikoulut yksityinen elokuvasali, sushi-kurssi, megazone, trampoliinipuisto, olut-tasting, maalaus-workshop, viini-tasting ja kiipeily.

Venuun käyttö on täysin ilmaista – maksat siis vuokrauspäätöksen tehtyäsi ainoastaan tilan vuokraajalle. Palvelusta löydät helposti läpinäkyvät hintatiedot, tilojen esittelykuvat ja muiden käyttäjien kirjoittamia arvosteluita ja kokemuksia.

Meihin luottavat