Huvilat ja kartanot Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat huvilat, villat ja kartanot helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Helsingin parhaat huvilat ja kartanot

Villa Kivi / Juhlatila

Ainutlaatuinen huvila Helsingin sydämessä. Kirjailijatalo Villa Kiven juhlasalin ikkunat ja terassi aukeavat suoraa Töölönlahdelle! Vuokrattava huvila on ihanasti luonnon ympäröimä, mutta keskellä kaikkea. Tämän huvilan vuokraus juhliin on taatusti nappivalinta – täällä on juhlittu monet merkkipäivät, häät sekä yritysjuhlat. Illanviettoon mahtuu mukavasti noin 70-100 henkeä!

Villa Ivan Falin

Upea merenrantahuvila Helsingin Vuosaaressa hurmaa jokaisen! Villa Ivan Falin koostuu useista eri huoneista ja rakennuksista. Tilava päärakennus tarjoaa tunnelmalliset puitteet tapahtumille, aina juhlista kokouksiin, jopa 150 hengelle. Huvilan kokonaisuuden kruunaa viihtyisä rantasauna merimaisemin! Ruokatarjoilut järjestyvät villan toimesta, mutta halutessanne voitte tuoda omat juomat.

Villa Salin

Villa Salin - vuosisadanvaihteen merenrantahuvila Helsingin Lauttasaaressa! Vuokraa huvila ihanaan yritystapahtumaan tai perhejuhlaan ja nauti upeista merimaisemista villassa ja sen puutarhassa. Huippusijainnilla varustettuun huvilaan sopii päivävierailulle noin 40 henkeä, mutta yöpymään sopii 12 henkeä. Tarjoilut voi järjestää paikalle itse, mutta tilalta saa tähän tarvittaessa apua!

Puotilan Kartano

Idyllinen Puotilan Kartano on kerrassaan upea kohde juhlaan kuin juhlaan, aina yritystapahtumista synttäreihin ja pikkujouluihin! Valoa tulviva juhlasali istuttaa 60 henkeä, mutta koko kartanoon mahtuu parhaimmillaan jopa 200 henkeä. Ihanan vehreä ympäristö ja viihtyisä terassi tuo vielä mukavasti lisätilaa. Tarjoilut juhlaan järjestyvät kartanon puolesta, joten niistä ei tarvitse huolehtia itse!

Villa Wuorio

Laajasalon eteläisten rantojen helmi Villa Wuorio on vuokrahuvila vertaansa vailla! Upea, yli 120 vuotta vanha hirsihuvila ihastuttaa hulppealla Jugend-ilmeellään. Huvilan vuokraus onnistuu näppärästi moneen tapahtumaan: synttäreihin, yrityksen kesäpäivään, pikkujouluihin tai vaikkapa karonkkaan. Upea piha tuo lisätilaa jo muutoinkin 120 henkeä mahduttavaan huvilaan!

Talin Kartano

Helsingin Golfklubin yhteydessä sijaitsevan Talin Kartanon voit myös vuokrata omiin juhliin ja muihin tapahtumiin! Koko kartanoa vuokrataan pääsääntöisesti kesäkauden ulkopuolella, mutta yläkerran juhlasali on vuokrattavissa ympäri vuoden. Huvilan kumpaankin kerrokseen sopii noin 80 henkeä. Tarjoilut järjestyvät kartanon omasta keittiöstä, joten voit itse keskittyä ihailemaan vehreitä maisemia!

Berghyddan

Vanhankaupungin nuorisoseuran talo Berghyddan on ihanan idyllinen ja perinteinen huvila tapahtumiin timanttisella sijainnilla! Istuva tilaisuus kestitsee juhlasalissa 160 henkeä, mut seisovissa tapahtumissa jopa 250 henkeä. Lisäksi viihtyisä puutarha tuo lisätilaa kesäjuhliin. Vuokraa huvila siis isompaankin tilaisuuteen! Ruokatarjoilut järjestyvät talon puolesta, mutta juomat voi huvilalle tuoda itse.

Vietä juhlat luksus huvilassa, upeassa kartanossa tai viehättävässä villassa! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia kartanoita, villoja ja huviloita moniin tarpeisiin: vietä kesäjuhlat, virkistyspäivät, valmistujaiset, häät tai syntymäpäiväjuhlat unohtumattoman kauniissa ja luonnonläheisessä tilassa. Huvilan vuokraus on nappivalinta tapahtumaan, joihin ei halua perinteistä juhlasalia, mutta juhlallinen tila löytyy ja ruokailu pöytien ääressä onnistuu. Moniin vuokrattaviin huviloihin ja kartanoihin voit tuoda itse ruoka- ja juoma tarjoilut, mutta halutessasi sellaisiakin löytyy, joissa pitopalvelu järjestyy talon puolesta eikä itse tarvitse murehtia tarjoilujen järjestämisestä. Juhli siis elämän merkkihetkiä ikimuistoisen kauniissa miljöössä ja vuokraa huvila tai kartano seuraaviin kinkereihin! Tutustu laajaan tarjontaan ja varaa helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat